Астро: Денят носи излишна импулсивност

Луната е в знак Риби до 20:49ч на 25 януари

При Луна в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни повече тайнственото и мистичното. Отслабва умствената концентрация, мисълта витае често в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами съзнанието в света на илюзиите, поради което всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в реалността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Луната е на празен ход от 18:12ч до 20:49ч. – Неблагоприятно време, в което трябва да се избягва започването на нещо важно, ново и придобивки.

В 20:49ч Луната преминава в знак Овен.

Лунен календар: 4 лунен ден продължава до 10:14ч на 25 януари

Следва 5 лунен ден от 10:14ч на 25 януари до 10:36ч на 26 януари

Този лунен ден не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Това време е за синтезиране на противоположностите, затова не се учудвайте, ако ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е правилно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат изменения в собствената реалност. Възможно е в този ден да се срещне голямата любов.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко днес, не пренасяйте своя товар върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро.

Бъдете чисти в своите помисли. Направените в този ден изводи са правилни. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край или да не се започват. Добре е да се връщат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятности.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната, но във всеки случай не е добре да гладувате. В този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма.

Сексът в 5 лунен ден може да се смята за целебен. Препоръчително е да сте романтични и нежни. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Сложните пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Подстригването дава импулс към творческа реализация. Подобрява душевното състояние. Благодарение на него може да се освободите от депресивното състояние. Способства ускоряването на растежа, активизира талантите и способности, които преди това не са се проявявали.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се иска (извън времето на празния курс на Луната) – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите дрехи или обувки, то ще ги носите дълго.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.