Астро: Денят носи много отговори, неочаквани открития

freepik.com

Слънцето влиза в знак Везни и започва есенното равноденствие в 04:03ч.

Луната влиза в знак Дева от 10:55ч  и остава там до 19:44ч на 25 септември

Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този момент можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимателност и концентрация. В дните на Девата хората стават по-практични, рационални и педантични.   Сега малките неща обаче изглеждат много важни и е много лесно да се скарате за глупости, които не си заслужават внимание. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към големи проекти и рисковани действия. Подходящо е да извършвате трудоемка, досадна и монотонна работа. Сега ще бъде по-лесно, отколкото в други дни. Внимавайте да не бъдете прекалено критични и избирателни. Бъдете нежни и мили.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:15ч на 23 септември до 05:21 ч на 24 септември

Доста приятен и тих ден от лунния цикъл. Подобно на предходните лунни дни и този е посветен на духовното развитие. Идеално подхожда за медитативни практики, тъй като помага да се постигне пълно отпускане, необходимо за постигане на вътрешната хармония. Изострят се чувствителността и интуицията, може да получите вдъхновение.

Денят е наситен с информация и ако внимавате за това, което се случва около вас, а също и да се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да намерите отговори на нерешени въпроси или да видите истината за нещата. Добър ден за научни изследвания. Творческият подход ще помогне да се намерят нови начини за решаване на определени задачи.

Днес средствата дадени за благотворителност, впоследствие ще се превърнат в придобивки, не само духовни, но и материални. Добре е да се работи по социални въпроси. Възможно е ефективно да се решат проблемите, свързани с финансовата и търговската дейност. Но различните операции в областта на недвижимите имоти се препоръчва да бъдат отложени за друго време, тъй като днес късметът може да ви прескочи.

Този ден е силно свързан с интуицията. Интуитивно можете да получите всякакви тайни знания. Денят обещава много неочаквани открития. Възможни са прозрения – можете неочаквано да откриете изход от трудна ситуация, която ви преследва.

Добър период за провеждане на здравни и общоукрепващи комплекси. Препоръчва се внимателно да се извършват закаляващи процедури. Полезно е постенето и гладуването. Добре е да се даде на тялото малко физическо натоварване, но неговата интензивност трябва да бъде умерена. Подходящо време за различни техники, като духовни практики, медитация, Ци-гун, йога.

Препоръчва се да се ограничи използването на синтетични лекарствени средства, ако е възможно, да се заменят с естествени аналози. За лечение е добре да се използват природни и хомеопатични лекарства.

Този лунен ден е подходящ повече за почивка. Можете да правите това, което искате. Например да слушате музика, да гледате филми, да четете любима книга.

В основата на секса трябва да стои духовната връзка, близостта между двамата, а не обикновената физиология.

Практически може да се купува всичко, което ви трябва, важното е покупката да не е твърде скъпа.

Подстригването е подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление, както и за промяна на имиджа. Ще се засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Слънчев календар – 7 слънчев ден – Ден за творчески начинания, творчески дела, да се веселите и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Денят е благоприятен за всички сериозни дела, които предварително са добре обмислени. Трябва да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.