Астро: Денят носи огромна енергия

Меркурий в съвпад със Северният Лунен възел – нови идеи, които носят напредък и ново разбиране на събитията. Да се избягват прекалено емоционалните реакции.

Меркурий преминава в знак Рак, където ще остане до 5 август.

Луната е в знак Лъв до 14:41ч на 29 май.

Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Нараства увереността в собствените сили. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Сега е времето да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават. Подходящо е за благотворителни дела.

Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по- голям разход на енергия от обикновено. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да се размърда малко. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Доминиращ 7 лунен ден от 10:54ч на 28 май до 12:05ч на 29 май.

Счита се за магически ден. Денят носи огромна енергия, която трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове. Удачно е за бързи и краткосрочни дела. В този ден могат да станат непредвидени събития.

Днес с особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори колкото може по-малко. Силата на словото през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите. Избягвайте да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и наказани.

В 7 лунен ден Небесата се разтварят, за да чуят думите и мислите на хората и отзивчиво откликват на тях, затова е благоприятен ден за молитви. Всяка отправена молитва сега бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания. Внимавайте обаче с лошите.

Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. При това то няма да стане веднага, а след известно време, когато вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Добре е да се откажете от масови мероприятия, шумни компании, вечеринки. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия – късане на книги и цветя, рязане, чупене. Подходящо време и за работа със земята и водата. За поетите и писателите настъпва време за творчески подем и вдъхновение.

В този лунен ден виолетовият цвят е най-ефективен и силен. Стайните растения в този лунен ден също се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохквайте пръста около тях. Те ще ви бъдат благодарни и ще ви възнаградят.

Секс – Не трябва да се бърза. Започнете с любовна прелюдия, продължителни любовни игри, изговаряйте много нежни думи, правете комплименти на партньора си.

Подстригване – подходящо е.

9 слънчев ден – Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки – в никакъв случай. Купувайте само това, което ще ви трябва скоро и е наложително.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.