Астро: Ден, в който молитвите биват чути

Марс в квадратура с Юпитер

Планетата на мъжката енергия и инициативност Марс прави напрегнат аспект към планетата на успеха в бизнеса и късмета Юпитер. С една дума това дисхармоничен аспект. Не се изкушавайте да рискувате. По-голяма е вероятността към загуби и неуспех. Старайте се да бъдете акуратни и точни. Не подписвайте важни документи, особено финансови, не сключвайте договори. Не търсете сега лесните пари, избягвайте юридическите дела и всякакви инстанции, както и връзките с чужденци. Пазете се от работа с режещи инструменти и техника. Тежката и мощна енергия на този ден провокира хората към агресия и насилие. По-слабите хора се нуждаят от защита. Зачестяват хулиганските прояви и вандалщината. Ако ви се появи необичаен апетит днес, то постарайте се да го овладейте. Започването на нови дела ще бъде безполезно.

Луната е в знак Телец до 09:44ч, след което преминава в знак Близнаци.

Интелектуалните потребности сега са по-важни от материалните. Хората са склонни повече към лекомислие в постъпките, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Стремят се към новото, забавното. Не е подходящо за рутинна работа. Бързо ще ви стане досадно и скучно. Концентрацията на вниманието спада. Засилва се желанието за общуване. Това е прекрасно време за срещи с приятели, писане и изпращане на текстови съобщения. Лесно се осъществява комуникация. Добро време за намиране (търсене) на изгубени връзки.

Избягвайте запушени, замърсени помещения. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е още нервната система.

11 лунен ден продължава до 13:00ч

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно. Трябва да има баланс.

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

12 лунен ден започва от 13:00ч на 23 януари до 13:34ч на 24 януари

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се правят подаръци, защото символът на този ден е сърце. Дайте радост, вдъхновение, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Полезно е да се дава милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата.

Това е ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света. Молитвите, произнесени в 12 лунен ден се изпълняват по-бързо, тъй като небесните порти се отварят и днес всеки ще бъде възнаградени според вярата си.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

В този ден не трябва да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти!

Подстрижката в 12 лунен ден подобрява здравето, освобождава от обидите и притегля богатството.

9 слънчев ден – Не се страхувайте да поемете отговорности. Постарайте се да не натоварвате другите със своите проблеми. Дългосрочни покупки не се препоръчват. Купувайте само това, което ще ви трябва скоро и е наложително.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.