Астро: Ден за пречистване, духовно прераждане и ново начало

Луната е в знак Скорпион до 04:24ч на 14 ноември

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. В такова време хората стават по раздразнителни и нервни. Всяко проявление на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. В тези дни много хора виждат света откъм най-лошата му страна.

Луната в Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 30 лунен ден от 07:16ч до 11:28ч 

Не си струва да стартирате нови проекти или да планирате работа за следващите няколко дни – по-добре е да изчакате началото на новия лунен цикъл. Препоръчително е да изпълните прости задачи, които могат да бъдат завършени същия ден.

Новолуние в 11:28ч (1 лунен ден продължава до 08:28ч на 14 ноември)

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете.

Новолунието има скрито, подсъзнателно влияние. Децата и жените стават по-капризни. При шофьорите се снижават реакциите на реагиране, затова стават през това време повече катастрофи. Симптомите на заболяванията се проявяват по-слабо, но пък отслабват жизнените сили на организма. Всяко действие предприето в новолуние може да бъде много рисковано.

Началото на нови реални проекти може да стане причина за големи непредвидени неуспехи или провали. Не давайте и не приемайте обещания през това време, както и избягвайте вземане на важни решения. Не правете окончателен избор и не приемайте окончателни отговорности.

Новолунието е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация, за лична „инвентаризация” и работа над своя имидж. Обмислете нови идеи, направете списък с желанията си, записвайте своите сънища и мисли.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.