Астро: Днес даже най-простите и обикновени молби достигат лесно до Небесата

Изображение: pixabay.com

Луната е в знак Овен от 00:04ч до 12:37ч на 16 юни

Емоционалното напрежение се увеличава, възниква импулсивност, засилва се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Днес трудно ще постигнете компромис. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията стават по-резки и първосигнални. Липсва търпение.
Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Ще зачестят главоболията. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

23 лунен ден от 02:25ч на 14 юни до 02:47ч на 15 юни

Енергията на деня е напрегната и провокативна. Символ на деня е крокодила.Този лунен ден се смята за времето на разгула на вампирите. Човек или проявява енергиен вампиризъм, или става жертва на такъв. Понякога е наричан ден на квадрата или кръста, затова е напрегнат и опасен. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Каквото и да става около вас, не се плашете. Помнете, че вие сте въплъщение на светлината и любовта на Бога.
Време за въздържание и запазване на спокойствие, за довършване на започнатото. Не е подходящо за никакви начинания. Избягвайте да рискувате. Постарайте се колкото може по-малко да общувате. Отношенията може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност. Може да имате усещането, че хората сами провокират скандали. Не се поддавайте. Пазете се да влизате в пререкания, спорове и конфликти. Трябва да имате самоконтрол и когато се създаде неприятна ситуация, по-добре да отстъпите.

Полезно е да се проведе еднодневно гладуване и процедурите по изчистване на организма. Ако не ви устройва такъв вариант, желателна е вегетарианската диета. Подходящи са млечните продукти. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават агресивността.

Много подходящо е да се освободите от всичко старо и излишно. Това може да бъде очистване на организма, а може да е генерално почистване на дома. Болестите започнали през този ден са продължителни. Ако се разделите в 23-ти лунен ден, то имате всички шансове по-късно отново да се съберете.

Секс – Категорично е противопоказен секса, тъй като в този лунен ден води до силно физическо и емоционално изтощение.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват дали сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, когато можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.