Астро: Днес трябва да бъдете източник на позитивизъм и радост

Луната е в знак Лъв до 03:42ч на 19 март.

Период изпълнен с оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Възниква желание да се решават сложни задачи, да се  реализира натрупаният творческият потенциал. В това време хората проявяват качества като щедрост, благородство, сърдечност, гордост, упоритост, смелост, силна воля, повишена самооценка и увереност в собствените сили. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм. У много хора възниква желание да бъдат забелязани, да очароват, да получават комплименти, да се наслаждават на всеобща обич, възхищение, да флиртуват и да се забавляват.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Да се избягва солариум и сауна в това време.

Продължава 12 лунен ден от 14:09ч на 17 март до 15:23ч на 18 март.

Днес трябва да бъдете източник на позитивизъм и радост, да правите приятни изненади на околните, да им помагате при нужда. Добре е за тези, които се занимават с меценатство. Благоприятно е за общуване, за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Този ден непременно трябва да премине под знака на добрите дела и безусловната доброжелателност. Не са приемливи конфликтите, противопоставянето и още повече физическото насилие. Въпреки всичко случващо се бъдете търпеливи, на злото отговаряйте с добро. Не трябва да се ядосвате и гневите, да влизате в спорове, да се само съжалявате, да плачете и да се оплаквате. Може да останете за дълго в това състояние.

Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки.

Следва 13 лунен ден от 15:23ч на 18 март до 16:40ч на 19 март.

Мистичен ден. Внимателно се вглеждайте в околния свят, Вселената може да ви изпрати знаци. В този ден тя повдига тайнственият воал и осветява пътя в неведомото бъдеще. Денят може да се сравни със затворен кръг. Всички действия се повтарят безкрайно, движат се по спиралата на времето.  Период на духовно търсене, за медитация и духовни практики. Луната може да ви открие много тайни или да ви подари хубав шанс. Трябва да вярвате в себе си и да се доверите на съдбата.

Възможно е миналото да ви напомни за себе си чрез среща с хора, за които отдавна сте забравили или да имате усещане за дежавю в някои ситуации. Благоприятен е денят за пътешествениците.

Един от най-удачните дни за активните хора. Добре е да внесете нещо ново в работата, в бизнеса. Също така подхожда за продължение и завършване на започнати дела, внасяне на корекции в плановете, проектите. Не предприемайте нищо, ако вашият вътрешен мир се намира в състояние на хаос. Човек с лошо настроение и с негативно отношение към околните, може да загуби достигнатите позиции.

Хората с чисти помисли и открита душа получават нови възможности за движение напред, за нови открития, усмихва им се щастливият случай. Особено удачен ден за творческите хора. В това време музикантът или художникът могат да създадат шедьовър, ученият да направи велико откритие.

Всичко, което ви заобикаля ви дава важна информация, която трябва да запомните. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин.

Сексът в този лунен ден се препоръчва. Интуицията е засилена и лесно може да уловите желанията на партньора си. Бъдете свободни и разкрепостени. Проявете фантазия. Подходящо е за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри.

Подстригването е допустимо.

Сънищата са информативни, често пророчески и бързо се  претворяват в действителността. Те са важни знаци на житейския път.

Днес е 3 слънчев ден – Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Най-мощният слънчев ден  по отношение на думите. Внимавайте какво казвате, защото всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Умейте да бъдете благодарни за помощ, внимание, които са ви били оказани.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.