Астро: Добре е денят да се прекара в уединение

Луната e в знак Овен до 00:54ч на 7 февруари

Луната в знак Овен психологически „добавя масло към огъня“. Инстинктивните реакции се ускоряват. В настроението има напор на чувства и нетърпение за действия. Хората са склонни да атакуват с главата напред, готови са да се борят. Овена дава непобедима енергия и вярата, че всичко е възможно. Но може да се появи вътрешно нетърпение, раздразнение, прибързаност и непредпазливост в действията, което да доведе до спорове и кавги. Много внимателни трябва да сте на пътя независимо дали в ролята на пешеходец или шофьор. Внимавайте при работа с остри предмети, взривни вещества и огън. Да се избягва приемането на голямо количество алкохол, силен чай и кафе. Най-добре да се заменят със сокове и чиста вода. Уязвима е главата и всичко по нея.

Луната преминава на празен ход от 19:22ч до полунощ.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 10:26ч

Следва 7 лунен ден от 10:26ч на 6 февруари до 10:48ч на 7 февруари

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро лъжата ще стане истина.

Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Почистването, пренареждането на мебели и всякакви други задължения около къщата ще вървят добре, ако не отнемат много време и усилия. В противен случай е по-добре да отложите грандиозните промени за по-благоприятно време.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът е препоръчително да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика като фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Слънчев календар – 23 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.