Астро: Енергията на деня е не само съзидателна, но и агресивна

Луната е в нарастваща фаза и в знак Водолей от 02:31ч до 03:19ч на 27 септември

Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Хората стават по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо, ново, интересно, необичайно. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Чувствителна е нервната система. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 17:34ч 

Символът е Огненият меч, Короната и Лабиринтът. Енергията, наречена Кундалини или Змийска сила, се пробужда. Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с много енергия. Пробужда в него огромна сила, която трябва да бъде отправена само към съзидание. Човек се чувства изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. 

Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Бъдете предпазливи и внимателни във всички действия. Всичко, което започнете да правите днес, трябва да го следвате. Процесът не може да бъде прекъснат. Затова не се впускайте в нещо с неясен край, просто правете нещата, които познавате. По-добре е да не бъдете прекалено активни, а да се опитате да се успокоите. 

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. Всяко медицинско вмешателство заради неприятни последици трябва да бъде особено внимателно и минимално.

Пречистете се на всички нива – физическо, умствено и астрално. По време на 11-ия лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и на духовно ниво чрез четене на молитви, мантри. 

Енергията в това лунно денонощие е не само съзидателна, но и агресивна. Време опасно за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Правете любов за удоволствие, не сдържайте емоциите. Секс само по взаимно желание, не по задължение или да се отбие номера. В противен случай рискувате да влошите здравословното си състояние и да не получите никакво удовлетворение. 

В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Следва 12 лунен ден от 17:34ч на 25 септември до 18:08ч на 26 септември

Ден на милосърдието и състраданието, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. 

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.