Астро: Напрегнат и сложен период

Луната e в знак Риби и от 08:22ч до 12:37ч преминава на празен ход. Време, в което е добре да не се предприемат нови начала, да не се купува или предприема нещо важно.

В 12:37ч Луната преминава в знак Овен. 

Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм. Характерни са лесна раздразнителност, агресивност, нетърпеливост, импулсивност. Опасно време, в което лесно може да се зародят  конфликти, спорове, емоционален стрес и обидчивост. Лошо се контролират емоциите.

Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Зачестяват главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се избягват или намалят поне пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух.

Лунен календар:  7 лунен ден от 12:12ч на 29 декември до 12:33ч на 30 декември

Доста сложен период. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл.

Може да ви провокират, но не бива да се поддавате. Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена.

Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото може да бъде реализирано. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са силно действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Отправяйте само хубави пожелания, тъй като всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът трябва да започне с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри, да бъде бавен. Добре е да има музикаленфон, който подсилва очароващото въздействие.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.