Астро: На този ден разумът надделява над чувствата

Луната е в знак Рак до 23:39ч на 20 септември.

Хората сега са по-срамежливи, възприемчиви и затворени. Засилва желанието да прекараме повече време в семейството. Подходящо време за занимания у дома и за грижи за близките хора. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Настроението става променливо и нестабилно. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия. Каквото и да правите, опитайте се да бъдете внимателни към вашите нужди и нуждите на близките.Подходящо е да се посети парка, обществени места, уютен ресторант. Благоприятно е да се предложи също домашно приготвена с много любов храна.

Избягвайте да сте груби с партньора си, сега лесно можем да бъдем наранени. Ако нараните, имайте смелостта да поискате прошка и компенсирайте с много целувки и грижи. Един от идеалните дни да занесете закуска в леглото на партньора си и да се насладите на топлината да сте заедно с този, когото обичате.

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Луната преминава на празен ход от 18:58ч до 23:39ч, след което влиза в знак Лъв.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:06ч на 20 септември до 02:06ч на 21 септември

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. На този ден разумът надделява над чувствата. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия. Много хора не са готови да се справят с тази мощна енергия.

В този лунен ден е бил разрушен Иерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В нас започват да се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време на разрушаване на старото и създаване на новото.

Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24- я ден неизменно ще донесе късмет и успех.

Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя има изцелителна сила и зарежда с енергия.

Прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, но без да се отправят претенции един към друг, а да се изслушват взаимно.Днес не само може, но и е нужно да се занимавате с любов. Добрият и продължителен секс в този ден служи отлично като профилактично средство срещу много заболявания.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Слънчев календар – 4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.