Астро: От днешния ден ще зависи как ще протече целия ви лунен месец

Луната е в знак Дева до 20:46ч на 15 септември

Хората в това време са по-практични и рационални, като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплина. Често се чуват критики, лесно възникват спорове, задълбочаване в детайлите и подробностите.  В този период е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон или да прекарате повече време на открито.

Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню. Уязвим е целият стомашно-чревен тракт, без правото черво.

Много добър ден за обща грижа за тялото и косата. Измийте косата си с естествен шампоан и направете подхранваща маска. Подходящо за почистваща маска за лице. Погрижете се и за ноктите си.

От 16:50ч до 20:46ч. Луната се движи на празен ход, след което влиза в знак Везни.

Лунен календар: Новолуние в знак Дева в 04:40ч и 1 лунен ден до 07:11ч на 15 септември

Започва 2 лунен ден от 07:11ч на 15 септември до 08:14ч на 16 септември

Вторият лунен ден започва с първия лунен изгрев след новолунието и продължава до следващия изгрев на луната. Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. Това е денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи как ще протече целия ви лунен месец.

Най-важното сега е да съумеете да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

Тялото се изчиства. За това ще ви помогнат гладуване, сауна, спа и пр. Тялото ни дава сигнали за вашите нагласи и мисли. Ако някой или нещо ви „кара да се чувствате зле“, това означава, че този човек или това ни вреди. Освободете се от лошото и не съжалявайте. Днес можете да получите важна информация, която ще ви съпътства през целия месец. Приемете добре информацията, която ви достига, и помислете как може да бъде използвана.

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

 Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо (извън празния курс на Луната).         

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.