Астро: Символът на този лунен ден е сърце

Луната е във въздушния знак Близнаци до 16:16ч на 5 януари 

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид – телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Лесно се хваща простуда в белите дробове. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени помещения. Не се учудвайте, ако не се чувствате добре след това. Да не се претоварва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви – невен, дилянка.

Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Дробовете се нуждаят от  много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Лунен календар:  12 лунен ден продължава до 14:49ч

Символът на този лунен ден е сърце. Енергията му е подходяща да се прави добро за другите. Днес повече от всякога е необходимо да се показва състрадание и милосърдие, да се правят дарения, да се извършва благотворителност, да се правят подаръци. Дайте радост, вдъхнете надежда и вяра в сърцата на хората. Полезно е да се дава милостиня, особено ако ви помолят за това. Помнете, че който не е милостив, може сам да загуби милостта на небесата. В този ден не трябва да има прояви на грубости, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави.

Молитвите, произнесени в 12 лунен ден биват чути свише, но всеки ще бъде възнаграден според вярата си. Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща.

Следва 13 лунен ден от 14:49ч на 4 януари до 15:32ч на 5 януари

Денят носи нови енергии. Акаша предава информация на нови вълни. Добре е да се използва необичайният енергиен потенциал на този ден. Ако правите всичко грамотно, можете да постигнете много добри резултати. Особено щастлив ден за креативните хора. Вселената може да повдигне мистериозен воал и да освети пътя към неизвестното бъдеще.

Изостря се чувството за справедливост и към всичко прекрасно. Може да изпаднете дори в сантименталност. Следвайте своите желания. Вашата интуиция ще се справи с ролята на прекрасен съветник.

Всичко, което ви заобикаля дава важна информация, която трябва да запомните. Възможно е да се върнат отново стари проблеми. В този лунен ден трябва да се извлече полза даже от неприятностите. Помнете, че заедно с проблемите ни се изпращат знания и умения, а също и всевъзможни щастливи стечения на обстоятелствата. Вместо да се дразните на проблема, гледайте на него като добър шанс да оправите всичко по най-добрият начин. Този ден се счита за неблагоприятен за реализация на нови проекти, но всички придобивки ще бъдат успешни и ще донесат полза.

На този ден е добре да получите нова информация – препоръчва се много да четете книги, което ще ви позволи да разбирате по-добре себе си и света.

Денят е благоприятен за нормализиране на отношенията с близките. Не жалете време за тях. Сексът в този лунен ден е подходящ за усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.