Астро: Следете за своите мисли, думи и постъпки

pixabay.com

Луната e в знак Лъв и от 08:41ч до 10:25ч се движи на празен ход. 

В 10:25ч Луната влиза в знак Дева. 

В дните на Дева хората проявяват повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност. Чести са споровете с близките поради дребни намеци и критики. Много повече внимание се обръща на малките неща. На здравословните проблеми също трябва да се обърнепо-голямо внимание. Най-голяма тежест притежават сега думата, информацията, рационалността.

Уязвим е стомашно-чревният тракт, без правото черво. Тежката храна трябва да се избягва.

Лунен календар:

Продължава 20 лунен ден до 21:58ч на 24 декември (от 20:52ч на 23 декември)

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки наистина са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Следете за своите мисли, думи и постъпки. Всички разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени. Всички ваши действия трябва да са внимателно обмислени. Направете това, което обстоятелствата изискват.

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов познат, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно, по-малко активно. Това важи и за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на месеца. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е добре да не се претоварва с храна. Водата притежава в този момент целeбни свойства.

Денят е травматичен, трябва да има повишена предпазливост. Сънищата могат да бъдат пророчески. Чудесен ден за практикуване на осъзнато сънуване.

Следва 21 лунен ден от 21:58ч на 24 декември до 23:05ч на 25 декември

Слънчев календар – 9 слънчев ден – Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да има непрекъснато запалена свещ, лампа.

Morkadis

Астро-аспекти

Луна опозиция Юпитер

Сатурн квадратура Уран

Слънце тригон Луна

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.