Билки за предпазване от негативни влияния и магии

pixabay.com

За съжаление в света на магиите не всичко се прави с положителни помисли или пък за благородни цели. На фона на магиите, които се правят за да се привика любов, мир или щастие в семейството, има и магии, които най-общо се наричат черни магии и от които трябва да се пазим.

Хората, които са подложени на подобни магии или негативни влияния, обикновено стават подвластни на нетипични за тях мисли и емоции, проявяват усещане за тревожност и безсъние, честа смяна на настроенията, шумове в ушите, подуване на ходилата и липса на енергия.

Преди да потърсите професионална помощ за откриване и отстраняване на негативни влияния и магии, можете да изпробвате силата на някои магични билки. Ето кои са те:

Билки срещу лош късмет

Ако считате, че лошият късмет ви следва навсякъде, то най-вероятно сте подвластни на магия. Започнете да отглеждате в помещението, в което изкарвате най-много време от деня си, Алое Вера.

pixabay.com

Билки срещу болести

Дръжте винаги до себе си няколко дъбови жълъда. Можете да ги носите в джобовете или чантата си. Също така оставяйте до леглото си една или две скилидки чесън, които след като изсъхнат, трябва да се сменят с нови. Чесънът освен от болести предпазва и от почти всякакви други нещастия.

Билки срещу отравяне

Обикновеният пелин (бял пелин) се използва за предпазване от магии, целящи отравяне, а в народната медицина е доказал ефикасността си и срещу безсъние. Можете да го приемате под формата на чай или да държите до леглото си няколко стръка от билката.

pixabay.com

Билки срещу пътни произшествия

В случай че професията ви е свързана често с шофиране, то непременно дръжте в колата си торбичка, пълна с корен от див тютюн (известен е още като черен оман или зарасличе). Можете да пъхнете и в куфарите си такава торбичка, ако се гласите да предприемате по-дълго пътуване. Дивият тютюн може да бъде заменен и със стрък живовлек.

Билки срещу безсъние

Morkadis

Самият Петър Димков уверява, че срещу безсъние действат добре дивите кестени. Необходимо е само да поставите 3 броя диви кестени в кърпа, която да държите до главата си когато вече сте си легнали. Сънят бързо ще ви споходи.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Чудодейни свойства на билките

10 от най-полезните за стомаха билки

Камъните лекуват като билките

Магичните билки по българските земи

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.