Вижте истинския японски хороскоп

япония

В японския хороскоп има 11 знака. Всички те са дълбоко свързани с историята и традициите на японската култура. Вижте каква е вашата зодия според японския хороскоп.

Луна – от 27 декември до 18 януари. Родените през този период са саможиви и отбягват големите компании. Те са хармонични и спокойни. Не са конфликтни и умеят да изслушват събеседника си. Понякога оставят другите да се възползват от тях. Готови са да се откажат от личностното си развитие в името на любовта, което по-късно отчитат като непоправима грешка.

Свещена костенурка – от 19 януари до 14 февруари. Те са толкова премерени в действията си, че понякога изкарват околните извън релси. Нежни, разумни и търпеливи, те обмислят всяка своя следваща стъпка. Понякога стават мудни и това пречи на професионалното им развитие. Под маската на ледена кралица обаче се крие една борбена, свободолюбиви и страстни хора. Винаги застават зад думите си.

Черешов цвят – от 15 февруари до 20 март. Те са винаги усмихнати, спонтанни, ентусиазирани и чистосърдечни. Това са най-големите оптимисти, които някога сте виждали. Запалени авантюристи, понякога взимат решения, без да мислят.

Слънце – от 21 март до 29 април. Изключително лъчезарни, общителни и лесно приспособими. Лошото е, че тази общителност лесно се превръща в досада. Те са идеалистите на зодиака. Две думи ги определят – мъдрост и красота. Имат добра интуиция и винаги търсят справедливостта.

Бамбук – от 30 април до 04 юни. Гъвкави и открити, те са най-големите приключенци в японския зодиак. Способни са да се нагодят към всяко обстоятелство и компания. Екипни играчи, шестото им чувство никога не ги подвежда. Те са родени, за да обичат животните. Обикновено гледат по няколко домашни любимци.

Вол от оризище – от 05 юни до 06.07 юли. Склонни са към работохолизъм. Освен това са истински пазители на семейното огнище. Близките им винаги са на преден план. Те са и техни най-добри приятели. Волът от оризищата е родител за пример, който отделя особено внимание на възпитанието на децата си.

Лотосов цвят – от 07 юли до 01 август. Нежни, сантиментални и романтични, те са в уникална хармония с природата. Често се увличат по източните учения. Обичат да се уединяват и да релаксират. Умерени са в действията си и думите си. Трите неща, които най-много обичат, са животът, любовта и децата.

Японски мост – от 02 август до 27 септември. Това са хората, които винаги успяват да балансират. Те са идеалните преговарящи. Освен между хората те поддържат перфектния баланс и между семейните и служебните си задължения. Родени сте да помагате. Всичко странно и екзотично ги привлича. Винаги следват целите си, но рядко заемат позиция. Това е както добро, така и доста лошо в някои ситуации.

Градинско камъче – от 28 септември до 10 октомври. Изключително творчески личности, чаровни, любопитни и добродушни. Лесно могат да бъдат разпознати – по цветните дрехи, по шантавата прическа или по широката усмивка. Без проблем налагат мнението си на околните, но понякога се проявяват като доста непостоянни. Гонят съвършенството и чак в края на живота си осъзнават, че то е непостижимо.

Император – от 11 октомври до 18 ноември. Надарени с изключителни лидерски умения, те възприемат живота като вълнуващо приключение. Въпреки че се сблъскват с много предизвикателства, те не спират да вярват в успеха си. Лесно се издигат в професията, но понякога прибягват до агресия.

Императрица – от 19 ноември до 26 декември. Изключително властни, те са свикнали да командват. Знаят какво искат и преследват целите си докрай. Понякога могат да се проявят като нетактични към околните. Не изневеряват на себе си и винаги са честни и открити.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ХОРОСКОПЪТ НА ДРЕВНИТЕ КЕЛТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.