Вижте теста, който разкрива най-големите ви тайни

Роршаховият тест с петна представлява един от най-известните и най-спорните тестове в историята на психологията и психоанализата.

Тази проективна техника показва много неща. С едно изречение, може да разкрие тайните на вашата душа. Швейцарският психиатър Херман Роршах, капка по капка мастило на хартията формирал симетрични, но неопределени форми и същите ги показвал на своите пациенти. Тестът е открил много неща, които казаните думи не ги разкриват.

Тествайте и вие, и открийте по какъв начин се сблъсквате с емоциите си, по какъв начин изживявате средата около вас и каква е връзката с другите.

Тази картина представлява връзката ви с други хора. Погледнете добре и кажете какво виждате:

1

Две личности, които се целуват

Вие сте филантроп. Истинска социална личност, която се радва на времето, което прекарва с хората, особено приятели. Имате доверие в своето обкръжение и лесно може да взаимодействате с непознати. По природа сте оптимист и креативен тип.

Животни

На кои животни ви напомня тази рисунка? С какво я свързвате в живота? Ако виждате диво животно, което се бори с други, може би тайно нямате доверие на хората около вас. Помислете от къде идва вашия страх.

Черен дим

Какво ви говори това понятие? С какво точно го асоцирате? Дали ви напомня на цигарите, които страстно палите? Или може би смущаващ огън, който ви унищожава ?

Прилеп

За някои хора той е символ на злото, докато за други представлява свобода. Ако прилеп ви напомня на вампир, открийте от какво точно се чувствате изтощени и уплашени.

Две личности

В теб има две различни личности, които взаимно се надлъгват. Това противоречие носим всички в себе си, но при някои е значително по изразено.

Morkadis

Пеперуда

Какво е за вас пеперудата? Дали е символ на нежността или показване на свободния дух? Пеперудата символизира трансформация, но и социален живот. Ако тази снимка ви напомня на пеперуда с разперени крила вероятно сте особено социална личност, която има многобройни приятели.

Ангел

Ангелът е символ на защитата, душевност и невинност. Вие всъщност буквално се обръщате към ангелите за помощ, когато сте под голям стрес и напрежение.

Тази картина представлява отношенията ви с баща ви

3

Паяжина

Какви са вашите чувства и представите за паяците и техните мрежи? Чувствате ли презрение и страх? Или пък ловко се възхищавате на тези същества? Паяжината между другото означава и сложни отношения, върху които трябва много да се работи. Спомнете си: кога за последен път говорихте с баща си?

Бухал 

Помислете за какво ви напомня тази птица? За някои народи бухалът е символ на мъдростта, докато за други мрачна мистерия. Анализирайте какво означава този символ за вас и опитват да го съпоставите с отношенията, което имате с баща си.

Бръмбар

Много хора се страхуват от насекомите, особено от пчели. Какви емоции предизвиква тази снимка у вас? С анализа на чувствата, които изпитвате докато гледате тази снимка, може да разкриете какви са чувствата към баща ви.

Рак

Докато на някои хора ракът им напомня за морето и годишния отпуск, за другите същия представлява олицетворение на опасността. Как се чувствате вие? Ракът също може да бъде и символ на страхопочитанието, емоция, която често таите към родителите си.

инфо: zajenata.bg

Вижте още: 

ТОЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСЕН ТЕСТ РАЗКРИВА МНОГО ЗА ВАС

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.