Виж неканените гости в организма си

паразити

Паразити, глисти и гъбички се показват пред очите на тъмнополевия микроскоп

Тъмнополевият микроскоп е уникална възможност само за час да надникнем в собствените си клетки, да се запознаем с нашия клетъчен имунитет, а също и „очи в очи“ да срещнем неканените гости в тялото – паразити, глисти, техните малки или яйца, гъбички и други микроорганизми. Целият микрокосмос от над 1000 изучени и непознати „микрочовечета“, живеещи на наш гръб, хранени от нас безвъзмездно и… причиняващи много от здравните ни беди.

Изживяването е неповторимо, най-вече защото човек рязко се замисля за храната, която консумира, за въздуха, който диша, за течностите, които приема. Какво точно се наблюдава при хематологичния тест с тъмнополеви микроскоп?

1. Количество и качество на еритроцити, левкоцити, тромбоцити и др.

2. Оценка на алкално-киселинното равновесие и степен на подкиселяване на средата – основен критерий на условията за здраве/болест.

3. Калциева обмяна и калциев дефицит – основен регулатор на pH. Калцият участва във всички биохимични процеси и има отношение към над 150 болестни състояния.

4. Степен на замърсяване – токсини, бактерии, последици от вирусни атаки, други микроорганизми, паразити и гъбички, отпадни продукти от обмяната на веществата.

5. Храносмилане и степен на усвояване – наличие на неусвоени и необработени от ферментните системи хранителни остатъци и вещества и много други.

6. Данни за остри и хронични възпалителни процеси.

7. Последици и увредени структури на клетъчно ниво от химически, физически и други агенти на околната среда.

8. Увредени от свободни радикали клетки.

9. Следи от влиянието на вредните за организма електромагнитни полета и вълни, които имат особено лошо въздействие при деца и подрастващи.

10.Вижда се дехидратацията на клетките и обезводняването на целия организъм. Обмяната не може да работи в режим на безводие. Тялото съдържа структурирана вода, когато е здраво, и тя е повече от 70-80% в зависимост от възрастта и други фактори.

Morkadis

инфо: spisanie8.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.