Георги Рачев: Слънцето може да смачка пандемията

Това е вторият пореден случай в края на март, началото на април да имаме снежна покривка на места над 20 см. Снегът обаче ще се стопи бързоТежко и лошо време ни очаква до края на седмицата. Ако има цъфнали овошки – ще измръзнат. Това заяви в ефира на бТВ климатологът проф. Георги Рачев.

Утре сутрин ще бъде много студено – температурите на някои места ще достигнат до минус 5 градуса, каза още той.

„Малко по-хладно ще бъде на Цветница, а след Великден – ще си влезем пълноправно в април с температури между 15-16 градуса“, каза още той.

Снимка: бТВ

„Трябва ни страшно много слънце, защото то подтиска коронавитруса.  Вирусите не са нито живи, нито мъртви – те са на границата между двете. В човешкото тяло на тъмничко, на топличко и на влажничко му е добре. Слънчевата радиация и сухотата го разпадат. Той не живее, за да ни убие. Природата  може да смачкат пандемията, но не може да я убие“, заяви още той.

Можете да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време ТУК или ТУК

инфо: novini.bg

Вижте още:

Петър Дънов предвидил коронавируса още през 1938 г., дал и рецептата за спасението

Предсказание за коронавируса. Ето какво казват астролозите

Коронавирусът е най-активен при температура от около 4 градуса по Целзий

Тази карта показва разпространението на коронавируса в България

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.