Ето на кого ще донесе късмет Юпитер през 2022 година

От 29 декември 2021г, Юпитер, планетата благодетел, влиза в знака Риби, където има статут на втори управител. Имайки силна позиция, този транзит носи проявление на много възможности, разширяване на посоките, нови идеи, нови нива на вече съществуващи знания, оптимизъм.

Във всеки знак на Зодиака планетата прекарва около година. През 2022 г. Юпитер ще влезе в знака на Овен в продължение на няколко месеца – от 11 май до 27 октомври, а след това ще се върне обратно към знака Риби от 28 октомври до 21 декември. Най-късметлиите през 2022 г. ще бъдат родените под знаците на Овен и Риби, но подробностите зависят все пак от личния хороскоп. 

Цикълът на Юпитер е 12 годишен и засяга социалната реализация и процесите, свързани с него. Предишният транзит на планетата в Риби е бил през 2010 г. и ако можете да си спомните събитията от този период, ще получите представа за себе си какво да очаквате и през 2022 г.

В астрологията не може да се види конкретна реализация – само тенденции. Ваксинацията ще продължи с пълна сила, тъй като Юпитер преминава през знака Риби – освен през летния период, когато временно ще влезе в знака на Овен, а след това ще се върне обратно в знака Риби. Риби е най-мистичният знак от Зодиака – знак за голяма мъгла, фалшива, изкривена информация, нещо неразбираемо. Рибите се управляват от Нептун – тази планета отговаря за лекарствата, химикалите, ваксините, за цялата фармакология. И докато Юпитер е в Риби, дотогава ваксинацията ще бъде на първо място в целия свят.

В периода от 1 януари до 11 май 2022 г. и от 28 октомври до 21 декември Юпитер в Риби благоприятства водните знаци: Риби, Рак и Скорпион, но също и Телец и Козирог. Транзитът на планетата ще донесе голяма енергия, отлични перспективи, стабилност на представители на тези зодиакални знаци. През този период планетата образува благоприятни обстоятелства, създава условия, когато човек без специални усилия или напрежение постига лесно целите си и всичко се нарежда както трябва. Юпитер в Риби дава голямо творчество, освобождава представителите на изброените знаци от проблеми, дава увереност, показва пътят към щастливото бъдеще.

Единственият проблем е, че може да се засили мързеливостта при представителите на водните знаци, поради което може да се отпуснат и да не не използват напълно благоприятния потенциал на този период. Получавайки усещането, че всичко идва лесно и няма нужда да се борят за нищо или да поемат инициативата.

За Рибите транзитът на Юпитер в техният знак е небесен дар. През това време те ще имат много активен емоционален живот и високо ниво на чувствителност. Техният втори управител ги дарява със специален късмет, щастие и лекота, получаването на всякакви ползи от живота, шансове, възнаграждава ги с вниманието на другите хора, позволявайки на енергията да тече свободно. Във всеки случай планетарните влияния на Юпитер подкрепят, подпомагат в делата и решават правни въпроси. Въпреки това, Рибите са много идеалистичен знак и когато се комбинират с оптимизма на Юпитер, очакванията могат да станат толкова идеалистични, че да доведат до разочарования. Освен това в същия знак е Нептун, който засилва подобни тенденции.

Овен, Лъв и Стрелец ще попаднат в потока на късмета от 11 май до 27 октомври и след 20 декември 2022. Представителите на елемента Огън (особено родените през първата десетдневка) за разлика от водните знаци, са готови да действат решително и да поемат рискове по време на щастливия им транзит. Хората от огнените знаци могат да постигнат големи успехи. Близнаци и Водолей, особено родените през първата десетдневка, в този период също ще получат много благоприятни възможности и шансове.

източник: novini.bg

Вижте още:

3 зодии ще срещнат любовта през 2022 г.

Ето как да посрещнете 2022-ра, за да се радвате на невиждан късмет през цялата година

Годишен хороскоп за 2022 година – това обещават звездите

Каква ще бъде 2022 година според нумерологията?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.