Знаете ли онези думи, които привличат късмета?

късмет

За да открие радостта от живота, за да се отървете от проблеми и да постигате успех след успех, не е необходимо да полагате херкулесова усилия. Основното нещо е да вярвате в своите способности и да имате позитивна нагласа. Това може да стане с помощта на силата на словото.

Затова ако проблемите не ви дават спокойствие, време е да се замислите за това, какви думи трябва да употребявате по-често. Това са само 10 думи, които ще ви помогнат да се отървете от проблемите и ще ви донесат късмет.

Късмет. Да, късметът обича да споменават името му. Но тази дума трябва да се казва само с увереност и само с положително отношение. Не „Ах, ако ми се усмихне сега късмета …“. Вместо това казвайте: „Аз вярвам, че късметът днес ще ми се усмихне.“

Щастието. Щастието е това, към което се стремите. Напомняйте си тази цел всеки ден и уверено гледайте в бъдещето: „Аз съм сигурен, че ще постигна своето щастие.“

Любов. Способността да обичате себе си и света е залог за късмет, който не обича нерешителните и мързеливите хора. Казвайте си често: „Обичам света с неговата красота и възможностите, които отваря пред мен.“ И светът ще побърза да ви отговори с взаимност.

Благополучие. Думата се състои от две части, и ако те се пренаредят ще видим комбинация от „получавам блага.“ Ако често използвате думата, особено ако желаете просперитет на другите, вие наистина ще започнете да получавате блага.

Благодарност. Ако разделим и тази дума на компоненти, се получава комбинация „дарявам блага.“ Съдбата обръща гръб на тези, които искат само получават, без да дават нищо в замяна. Ето защо благодарете за своите успехи, и точно с думата „благодаря“ – на близки и приятели, на щастливи обстоятелства, на тези, които да ви оказали дори незначителна помощ, и следващия път късметът няма да ви откаже благосклонността си.

Успех. За да могат всичките ви усилия да се увенчават с успех, по-често казвайте тази думата. По този начин вие се програмирате на късмет и реализация на вашите желания.

Увереност. Ако вярвате в себе си, съдбата ще ви покаже своята благосклонност. Честото повтаряне на думата ще ви помогне да се чувствате уверени в своите способности, да се убедите в собствената си вяра, дори ако сте имали съмнения.

Доверие. За да могат обстоятелствата около вас да са благоприятни, трябва да се доверявате на живота. Преди важна за вас работа по- често говорете за доверие: „Имам доверие в живота. Аз знам, че обстоятелствата в живота ми ще са в моя полза “

Здраве. Залог за късмет са физическото и психическото здраве. Негативните думи, дискутиране на болест и постоянните оплаквания за състоянието на здравето не само привличат проблеми, но също така влошават състоянието на организма. А думата „здраве“ в положителни комбинации действа така, че винаги да се чувствате добре.

Надежда. Надеждата кара човек да събере сили и да върви напред дори и в най-трудните ситуации. Казвайте си: „Надявам се на най-доброто“ и късметът със сигурност ще ви чуе и ще оправдае надеждите ви.

Променяйте живота си към по-добро, като използвате правилните думи. Щастието е във вашите ръце. Нека то винаги бъде с вас!

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.