Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си

2

Хората рядко живеят в настоящето. Те или си мислят непрекъснато за миналото, или се питат какво ще им се случи в бъдещето. А опитвайки се да узнаят какво им предстои, проверяват хороскопа си, посещават гадателки и си служат с ритуали като хвърляне на боб, гледане на кафе, гледане с чай.

Хвърлянето на карти Таро също е много популярна техника за предсказване на бъдещето, но и тя изисква определени познания, които не всеки има. А и не всеки може веднага да се сдобие с такива карти. Затова пък ние сега ви предлагаме лесен начин да разберете какво трябва да предприемете в бъдеще, за да сте по-щастливи.

За целта трябва само да разгледате дванадесетте карти от изображението горе и да си изберете една от тях. Запомнете нейното число и проверете какво символизира съответната карта. Вслушайте се в съветите, които тя ще ви даде, и привлечете късмета на своя страна!

Карта 1

Преди да обвинявате другите, че не ви отвръщат с любов, помислете дали вие им давате такава. Първо се постарайте да бъдете възвишени, великодушни и всеопрощаващи и тогава критикувайте околни.

Карта 2

Не се тревожете прекалено, когато изпаднете в затруднено положение. Животът непрекъснато мени своя ход, затова си напомняйте, че и най-лошото скоро ще отмине, а на негово място ще дойде нещо по-добро.

Карта 3

Никой не е съвършен. Научете се да се приемате и обичате в своя натурален вид. Същевременно не се отказвайте да учите нови умения. Усъвършенстването ще ви направи по-добри, привлекателни и по-мъдри.

Карта 4

Научете се да се радвате на това, с което разполагате. Не се сравнявайте с другите и не ламтете за техните придобивки. Не забравяйте, че това, което носи щастие на един, може да донесе нещастие на друг.

Карта 5

Престанете да мислите, че нещо ви принадлежи или че някой ви е длъжен. Научете се да се грижите сами за себе си и да не търсите у другите вината за собствените си грешки. Забравете за алчността и започнете да споделяте материалните си придобивки с околните.

Карта 6

Morkadis

Изпитването на негативни чувства като гняв, разочарование и омраза ви карат да насочвате енергията си към деградивни занимания. Опитайте се да сте по-позитивни и да влагате усилията си в смислени, полезни и хармонични прояви.

Карта 7

Забравете за празните приказки и наблегнете най-вече на дела. Вървете смело напред и вярвайте в успеха си. Имайте доблестта да поискате и Вселената ще ви даде желаното.

Карта 8

Радвайте се на всяка малка победа. Ако се огледате, ще видите, че имате много поводи да сте щастливи и благодарни. Не бъдете алчни, научете се да сте доволни и заради най-древните си придобивки. Не забравяйте, че душевното богатство е най-голямото.

Карта 9

Не живейте с идеята, че ще намерите щастие само когато сте с определен човек. Научете се да се да бъдете щастливи и сами със себе си. Учете, развивайте се, пътувайте. Превърнете се в завършен човек и се обикнете. Едва тогава ще ви обикне истински и някой друг.

Карта 10

Не се опитвайте да обсебвате своите близки, приятели, интимни партньори. Позволете им да водят самостоятелен живот. Свободата, доверието, обичта – това са най-големите подаръци, които можете да им дадете.

Карта 11

Действайте само с пълното си съзнание. Не бъдете първични. Първосигналното поведение няма да доведе до нищо добро. Премисляйте добре ходовете си, уверете се, че няма да нараните никого с тях.

Карта 12

Дори и най-лошото на пръв поглед събитие може да има някакви позитивни страни за вас. Всичко зависи от това какво значение ще му придадете. Опитайте се да извличате най-позитивното на всяка ситуация и да гледате само с усмивка на живота.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Избери си картинка и разбери какъв човек си

Избери скъпоценен камък и научи повече за себе си

Избери една от тези руни и погледни какво вещае тя за теб и твоето бъдеще

Нали знаете, че слончето носи късмет? Изберете си едно от 6-те и вижте какво ще донесе на вас

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.