Изтекла снимка показва НЛО – „неподвижно, с форма на куб“

Снимка: megavselena.bg

Изображение, което се разпространява сред разузнавателните агенции на САЩ, показва неидентифицирани въздушни явления (UAP), терминът на Пентагона за неидентифицирани летящи обекти (НЛО).

Обектът на снимката е описан от американски служители като сребърен и „с форма на куб“, според доклад на The Debrief, който първи е споделил изображението.

Изтеклата снимка датира от 2018 г., когато се материализира в разузнавателен доклад от Оперативната група за неидентифицирани въздушни явления (UAPTF), официалното звено на Министерството на отбраната (DoD), което разследва наблюденията на UAP.

През август Пентагонът одобри създаването на работната група, като първата държавна програма за НЛО, откакто единица от 2000-те години загуби финансирането си през 2012 г.

Въпреки това множество източници потвърдиха пред Popular Mechanics по-рано тази година, че службата остава активна. Според The ​​Debrief, UATPF е информирал правителствени и военни служители по въпросите на UAP през последните две години; новопоявилото се изображение е коментирано в доклад, издаден от работната група през това време.

Тим Макмилън, сътрудник на Popular Mechanics, научава за съществуването на снимката от „служител на отбраната, който потвърждава, че е в състояние да има достъп до разузнавателните доклади на UAPTF“. Трима други държавни служители потвърждават пред Макмилън, че снимката, която е споделена в защитена мрежа, използвана от разузнавателната общност на САЩ, идва от доклад на работната група за 2018 г.

Съобщава се, че военен пилот е срещнал обекта, докато е летял над Атлантическия океан на източното крайбрежие на САЩ през 2018 г. и го е заснел с личния си мобилен телефон. Вероятно оператор на система за оръжия от задната седалка на F / A-18F Super Hornet е направил снимката на обекта, който Макмилън нарича „обърнат“ и „с форма на камбана“, и описва, че има „нещо като издатини по страничните си ръбове , простираща се към основата му. „

Възможно е обектът да е GPS сонда, сензор на парашут, който предоставя информация за вертикалния профил на буря. Но както посочва Макмилан (и потвърждава с изследовател на атмосферата), действителната дроп сонда не се появява на снимката – само потенциалният парашут с квадратни конуси. И очевидно би трябвало да има самолет над обекта, за да го пусне, а на изображението не се вижда такъв.

Дали обектът не е изследователски балон? Вероятно не, казват двама служители на отбраната пред Макмилън. „Пилотите, които са срещнали обекта, са описали, че за разлика от балон при подобни условия, обектът е бил напълно неподвижен и привидно незасегнат от атмосферните въздушни течения“, пише той.

В статия от юли в Ню Йорк Таймс Хари Рийд, бившият сенатор от Невада, който допринесе за финансирането на първоначалната програма за НЛО на правителството заявява, че вярва, че „може да са възникнали катастрофи на обекти с неизвестен произход и че извлечените материали трябва да бъдат проучени“. Рийд каза, че е стигнал до заключението, че „има реални материали, с които държавата и частният сектор разполагат“, според докладите.

В същата статия на Times, астрофизикът Ерик Дейвис, който се е консултирал с оригиналната програма за НЛО на Пентагона и сега работи за Aerospace Corporation, казва, че след като е проучил определени материали, е стигнал до заключението, че „не можем да ги направим ние.“ Всъщност Дейвис информира DoD още през март, че материалите са от „извънземни превозни средства, които не са произведени на Земята“.

UAPTF ще разследва подобни въпроси – стига президентът Доналд Тръмп да не наложи вето върху Закона за разрешаване на националната отбрана от 2021 г. (NDAA) на годишния законопроект, който определя бюджета и политиките за американската армия.

NDAA, който трябва да бъде приет и подписан преди прекъсването на Конгреса на 3 януари, включва бюджетни кредити за финансовата 2021 г. за UAPTF и подкрепя усилията му да разкрие всякакви връзки, които UAP „трябва да има за съпернически чужди правителства, и заплахата, която те представляват за американските военни активи и инсталации. “ Но евентуално вето на Тръмп на NDAA може да забави инерцията на работната група.

източник: megavselena.bg

Morkadis

Вижте още:

Скриха ли военните НЛО в Зона 51 и Розуел?

Американските военни пуснаха нова информация за НЛО (видео)

Камера засне НЛО гонка над Япония

Знаменитости разказват за срещи с НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.