Искрени ли сте – разберете с този психологически тест!

Вече можете да определите нивото си на искреност, като направите този тест! Всички психологически тестове включват съзнателни и несъзнателни процеси, протичащи в мозъка ни.

Искрени ли сте във връзката?

Тестът, който сме ви подготвили днес, може да разкрие цялата истина за вашата личност и дали сте искрени или не. Изберете дърво и разберете какво показва вашият избор.

Дърво 1

Вие сте много искрен човек, понякога дори толкова много, че изглеждате жестоки към другите. Вслушвате се в интуицията си и не харесвате полуистини, така че винаги казвате какво мислите и какво се случва в съзнанието ви, дори ако това може да навреди на някого. Искате същото от другите, дори ако това може да ви обиди. Оценявате, когато другите ви казват истината и не прощавате дори добронамерената лъжа.

Дърво 2

Вие сте човек, който обича спокойния живот и спокойствието като цяло. Обичате да се обграждате с хора, които обичате и на които се доверявате напълно. Вие сте умерено искрени, но следвайки сърцето и чувствата си, не обичате да наранявате другите. Така че, понякога се случва да лъжете, за да скриете някои неща, които смятате, че могат да навредят на другите. Лъжата ви наранява, но вие умеете да прощавате.

Дърво 3

Ако това дърво привлече вниманието ви, вие сте активен и енергичен човек. Вие сте егоист, така че сте искрени само когато ви устройва. Не се страхувате да лъжете и никога не търсите истината, позволявате на хората да вярват на това, което искат, а когато лъжата бъде разкрита, обикновено вече сте на друго място!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Тест: 10 оптични илюзии, 10 въпроса

Вижте теста, който разкрива най-големите ви тайни

Тест с дърво: Какво е нивото ви на тревожност?

Тест: Колко квадрата виждате?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.