Кажете какво сънувате и ще ви кажем от какво боледувате

сън

Има още един метод за диагностика, който позволява да се оцени енергийното състояние на вашия организъм – сънищата. Това е възможност да погледнете вътре в себе си, без да имате някакви необикновени способности. А когато се говори за необикновеното, винаги ни се иска да попитаме, наистина ли съществува нещо необикновено. Като се вземе предвид всичко, което казахме, можем да кажем – няма.

Диагностични сънища

Ако видите голямо количество вода, която не предизвиква желание да се потопите в нея, т.е. това не е курортна зона, а и изпитвате страх или друго неприятно чувство, това означава, че във вътрешността на организма ви има излишна енергия, която е в състояние на застой или покой.

И обратното, ако сънувате пожари, кошмари, без съмнение, това е отражение на излишната енергия и активизацията и над допустимите нива.

Ако в организма ви е засилена енергията както на повърхността, така и във вътрешността на тялото, в тази серия ще ви покажат екшън, стрелба, а битката ще бъде на живот и смърт.

Ако има нарушения в енергийната циркулация в горната част на тялото, ви очакват полети нагоре. Нарушаването на енергията в долната част на тялото – най-вероятно ще трябва да падате или да скачате надолу.

При засилване на енергиятa в черния дроб ще сънувате, че сте яростни, а в белия дроб – ужас при полет.

Засилване на енергията на сърцето – и смях и страх, повишена енергия в бъбреците – увреждане на гръбначния стълб, при излишък от енергия в далака в съня ви пускат музика и чувство на тежест в тялото, като на лош концерт: искате да напуснете, а нямате сили.

Всичко винаги е по петелементната система. Сърце – Огън; бели дробове -Метал; Черен дроб – Дърво; далак – Земя, блата, къщи, дъжд; бъбреци – Вода, дълбока пропаст.

При нарушения в кухите органи също се прожектират характерни сънища. Ако сънувате дълга и безцелна разходка – имате проблем с пикочния мехур.

Когато имате нарушения в стомаха – сънувате храна (сега храна сънуват май всички), а вие ядете храната сами (и това е разбираемо!).

Ако стоите на кръстопът и виждате пресичащи се пътища, търсете проблеми в тънките черва.

Когато уврежданията са в дебелото черво, ще сънувате огромни полета.

При проблеми с жлъчния мехур в съня си ще виждате спорове и евентуално самоубийства.

Morkadis

Енергийни смущения в половите органи – ще сънувате секс.

Из книгата „Тайните целители в Древен Китай

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.