Каква руна е ваш покровител

руни

Вероятно всички са запознати със силата на руните и техните магически свойства. Днес ще научите каква руна ви подхожда. Според датата си на раждане вие ще бъдете в състояние да определите това. Използвайте руната, която ви покровителства за да привличате в живота си енергия и хармония.

1. 23 март – 5 месец април. Руна „Феу“ (добитък). Руническият хороскоп започва с пролетното равноденствие, новият цикъл започва в този ден. Тази руна е на активните, креативни хора, но те често не са особено сговорчиви.

2. 6 – 21 април. Руна „Уруз“ (мощ) защитава родените в периода 6-21 април. Това са хора с вътрешен пламък, готови да се жертват в името на велика цел.

3. 22 април -6 май. Руна „Турисаз“ (гигант, великан). Човек-борец, който се стреми да подобрява себе си, да преодолява страховете си.

4. 7 – 21 май. Руно „Aнсуз“. Под влиянието тази руна попадат креативни хора, контактни, общителни.

5. 22 май – 6 юни. Руна „Райдо“ (път) .Това са хора, които имат балансиран характер и стремеж към стабилност и хармония. Често сред тях има и хора, които прибягват до прекомерен контрол към себе си и другите.

6. 7-22 юни. Руна „Кеназ“ (факел, пламък). Способностите на тези хора граничат с екстрасензорните, те са креативни и имат голям творчески потенциал.

7. 23 юни – 7 юли. Руна „Гебо“ (дар, партньорство). Свободомислещи и открити хора, които са готови за сътрудничество и съдействие, но в същото време са вятърничави и свободолюбиви.

8. 8 – 23 юли. Руна „Вульо“ (радост). Енергийният потенциал на тези хора е такъв, така че те могат буквално да изпълняват своите желания, и тези на другите.

9. 24 юли -8 август. Руна „Хагалаз“ (стихия, градушка). Хора с особено силна енергия, които трябва да се научат да я насочват в правилната посока.

10. 9- 23 август. Руна „Наутиз“ (необходимост). Това са хора, които знаят как да открият достойнството и на най- невзрачните предмети, които са скрити от очите ни.

11. 24 август – 8 септември. Руна „Иса“ (лед). Те са внимателни и много отговорни хора, на тях може да се разчита. Добре подредени са и не се успокояват, докато не стигнат до същността на проблема.

12. 9- 23 септември. Руна „Йера“ (цикъл). Много търпеливи и последователни хора. Строят планове и ги следват.

13. 24 септември – 8 октомври. Руна „Eйваз“ (защита). Издръжливи хора, които имат усет за справедливост.

Morkadis

14. 9-23 октомври. Руна „Петър“ (просветление). Хора, които здраво стоят на краката си, които е трудно да бъдат отклонени от пътя, те винаги са верни на принципите си.

15. 24 октомври- 7 ноември. Руна „Алгиз“ (преодоляване). Човек с жизнеутвърждаващи възгледи. Тези хора имат силна жажда за живот и могат да преодоляват всякакви трудности.

16. 8-23 ноември. Руна „Соуло“ (слънце). Хора, пълни с вътрешна светлина, която те споделят с другите.

17. 24 ноември 7 декември. Руна „Teваз“ (сила). Хора, които винаги са готови да се борят и да преодоляват препятствията.

18. 8-22 декември. Руна „Беркана“ (растение). Човек, който се стреми към създаване и открития.

19. 23 декември – 6 януари. Руна „Eваз“ (кон). Хора, които са в постоянно развитие. Те са велики учители и наставници.

20. 7- 21 януари. Руна „Mаназ“ (цялостност). Скромен човек, който не обича прекалено много внимание към себе си , но е много гъвкав и разностранен. Такива хора често не зависят от мнението на другите и за тяхното развитие не се нуждаят от одобрение.

21. 22 януари-5 февруари. Руна „Лагуз“ (вода). Тези хора са много интуитивни и чувствителни, добре разпознават лъжи и ласкателства.

22. 6- 20 февруари. Руна „Ингуз“ (плодородие). Такива хора често са пионери или новатори. Те изпълват живота си с нови преживявания чрез общуване, пътуване и работа.

23. 21 февруари-5 март. Руна „Одал“ (наследство). Човек с деликатен вкус. Тези хора са добри съветници защото заместват рационалния подход с интуитивен.

24. 5- 22 март. Руна „Дагаз“ (трансформация). Такива хора са непредсказуеми и променливи. Те са в състояние да преговарят и да намират компромис.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.