Какво означава, когато дланта ви сърби?

pixabay.com

Лявата длан ви сърби – какво е обяснението за това?

Някои хора вярват, че когато ги сърби лявата длан, това означава, че ще получат пари. А какво означава, когато ви сърби дясната длан? Има ли медицинско обяснение за всичко това или е просто суеверие? Ще ви помогнем да разберете по-добре каква е истината.

Суеверието е различно и зависи от това коя длан ви сърби. В зависимост от това дали ви сърби лявата или дясната длан ще спечелите или загубите пари. Ако това е дясната длан, ще получите пари, докато лявата означава, че ще загубите пари.

Когато ви сърби лявата длан, тогава ще останете без пари или ще ги похарчите. Има и някои медицински обяснения, които казват, че сърбежът е свързан с енергията на ръцете ви.

Най-общо казано, лявата ръка означава възможност, докато дясната ръка означава активност. Следователно, лявата ръка означава, че нещо ще се появи в живота ви и затова ще трябва да дадете пари за това.

Дясната ръка е активна и ако ви сърби, тогава енергията излиза от вас и допринася за паричната печалба. Сърбежът на дясната ръка гарантира, че енергията излиза и се заменя с идващите пари.

За да намалите сърбежа на дланта, трябва само да я изтъркате върху дървена повърхност. Това ще намали сърбежа, тъй като това ще прехвърли енергията на дланта към дървото.

Суеверието е доста старо и докато някои вярват, че е истина, други вярват, че това е просто теория.

Ако потърсите в интернет за това явление, ще откриете, че има много хора, които са преживели подобни съвпадения, свързани с парите, независимо дали става въпрос за печалба или загуба.

Няма научно обяснение за това суеверие, но някои хора вярват, че има поне частично обяснение. Също така, много от тях казват, че е най-добре да не вярвате в това, а да разчитате само на упоритата си работа и труд – и разбира се, да не чакате да ви сърби дланта, за да получите пари.

Ако проверявате тази информация само от любопитство, това е добре, обаче, ако започнете да вярвате в нея и очаквате нещата да се развият от само себе си, това вече е проблем.

Това се отнася за всякакъв вид суеверия и никой не бива да прави изводи въз основа на тях, защото вероятно става въпрос за съвпадения.

Morkadis

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какво означава, ако намериш копче

Какво означават несъзнателните ни драсканици?

Какво означава, ако намериш катинар?

Сърби те някоя част на тялото? Виж какво означава

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.