Какво разкрива последната цифра от годината ви на раждане?

Според китайския календар последната цифра от годината ви на раждане е важна, тъй като разкрива каква е вашата личност.

Елемент метал – 0-1

Ако годината ви на раждане завършва на 0 или 1, ви е необходимо лично пространство и гъвкавост. Предпочитате да бъдете независими, пренебрегвайки съветите на другите. Вие сте ориентирани към кариерата и вероятно ще постигнете целите си, тъй като сте амбициозни.

Докато обожавате лукса и общественото признание, конфиденциалността ви е на първо място в списъка ви с приоритети. Можете също така да се провалите във връзката, ако партньорът ви не ви помага и не ви подкрепя достатъчно.

Елемент вода – 2-3

Водата е въплъщение на адаптивността. По същия начин и вие сте креативни, емоционални и съпричастни. Вие имате способността да формулирате възгледите и мненията на хората с ваши думи. Вместо да бъдете прекалено доминиращ партньор, вие ще бъдете контролиращ партньор.

Можете да направите хората добри. Това ви помага да станете привлекателен човек. Понякога изглеждате нерешителни. Уверете се, че хората не приемат добротата ви за даденост.

Елемент дърво – 4-5

Кората е една от най-важните части на дървото, не само защото му придава здравина, но също така му помага да се бори срещу неблагоприятните метеорологични условия и му придава естетически вид. Хората с години на раждане, завършващи на 4 и 5 години, ценят просперитета, опита и развитието на знанието. Би било уместно, ако определим вашата личност като позитивна, динамична и постоянно развиваща се.

Страхотни сте на работното място, защото вземате правилни решения. Вие сте добри мениджъри, както и добри организатори. Стремите се да поддържате добри отношения с приятелите и колегите си и се грижите за тях по най-добрия възможен начин. Винаги се стремите към по-високи цели. Най-хубавото при вас е, че сте уверени и много загрижени за близките си. Давате 100% от себе си във всяко отношение. Единственият ви недостатък е, че никога не си позволявате да поемете инициатива, което дава шанс на другите хора.

Елемент огън – 6-7

Огънят символизира действие и страст. Вие сте конкурентоспособни, жестоки, импулсивни, агресивни и здрави. Обичате да показвате любовта и обичта към този, който харесвате. Склонни сте да се наслаждавате на всяка част от връзката и имате безкрайна страст. Говорейки за професионалния живот, вие сте добър лидер и искате да имате успех във всичко.

Вие сте склонни да привличате вниманието на другите с действията си. Единственият недостатък обаче е, че бързо губите търпение и искате нещата да се получат възможно най-бързо. Бързо се напрягате.

Елемент земя – 8-9

Morkadis

Земята е това, което дава живот на хиляди организми, осигурява им необходимата стабилност, чувство за сигурност и твърдост, които правят живота възможен. Подобно на земята, вие сте търпелив човек с предпазлив характер. Тъй като вземате решения с предпазлив подход, имате ясна нагласа, което ви прави добър съветник на много хора. Мъдростта, която придобивате, помага на другите хора да разкрият своето вътрешно същество и да израснат като личности. Точно като земята, вие имате жертвена природа и сте много отговорни и лоялни.

Поради решителността вие вземате правилни решения, които ви помагат да успеете в професионалния си живот. Успявате в бизнеса, защото не позволявате на емоциите ви да ви контролират по никакъв начин. Имате разумен подход към живота. Мразите да ви лъжат. Искате партньорът ви да ви е верен. Вашият любим човек става част от живота ви и му се доверявате напълно. Искате обаче да имате пълен контрол над живота си. Обръщате твърде много внимание на логиката и пренебрегвате интуицията си. Страхувате се от промяната.

Вече знаете какво разкрива последната цифра от вашата година на раждане.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Ето какво разкрива сезонът, в който сте родени за вашата личност

Нумерология: Какво разкрива името за характера на човек

Как стискате юмрук? Ето какво разкрива това за вас!

Позата в която заставате ви издава на 100 %. Ето какво разкрива за вас

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.