Какво разкрива Слава Севрюкова за отвъдното?

pixabay.com

Името на феномена Слава Севрюкова е не така известно, както на феномена Ванга, но Севрюкова се счита за човек с екстрасензорни възможности, които са толкова значителни, че обзема цялата Вселена, прониквайки до най-големите нейни тайни. Нейното психотронно зрение дава отговор на изключителни въпроси като този за възникване на Вселената и живота, за законите, по които се движи Всемирът.

Един от въпросите, които силно вълнуват хората, е има ли нещо след смъртта или какво ни чака в отвъдното? Този въпрос е пряко свързан с вярата във вечното съществуване на душата и реинкарнацията. Според Слава Севрюкова прераждането, за което се говори в източните религиозни вярвания, е безспорен факт. Смъртта слага само физически край на живота. Душата просто съблича физическото тяло и продължава своя живот в отвъдния свят, защото същността на живота е движение, независимо в каква плоскост се извършва то.

Смисълът на прераждането е всички нерешени житейски казуси да се повторят, получавайки шанс за реабилитация. Този процес на постоянно връщане в тяло ще продължи, докато духът достигне своята съвършенност и вече не е привлечен от земния живот.

В промеждутъците между отделните животи според ясновидката Слава Севрюкова душата се завръща в старите си обитания в отвъдното, за да синтезира опита от приключилия живот. Там отдъхва и получава програмата за следващото съществуване. Тук и отвъд тя разглежда като взаимно свързани понятия, скачени съдове, които не могат един без друг. Това са съседни територии, връзката между които не се прекъсва, а служи за усъвършенстване на духа като проявление в душа и плът, една космическа двойка.

Отпътуването към отвъдното с настъпването на физическата смърт според ясновидката е завръщане в собствената същност, в сърцевината на божествената светлина. В тази безплътна територия се подготвя следващата стъпка към личното усъвършенстване на душата чрез живот в тяло.

При пристигането си в отвъдното си душата бива приета в лоното на останалите души, тя се пречиства и подготвя за нова изява. След това следва раждането на нов индивид, което за душата е смърт на престоя в отвъдното. В тези селения не се придобива карма. Там душата се чисти от кармата, придобита от живота в тяло.

Смисълът на кръговрата на реинкарнацията е духовно израстване до достигане на божествената чистота. Това е моментът на единението на душата с нейния първоизточник – създател.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Смъртта не е край, тя е пауза!

След смъртта всяка душа „отива на своето място“ в света на свръхфизическото

Тунелът към отвъдното

Завърнал се от мъртвите разказа за отвъдното

Mожете да ни подкрепите като купите продукт от нашия магазин ТУК.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.