Как да променим живота си с транссърфинг на реалността?

Реалността е съвкупност от случки, обстоятелства и събития, които ни заобикалят, карат ни да се чувстваме по конкретен начин и да действаме с определена цел.

Факт е обаче, че заобикалящата ни среда не винаги ни носи щастие. Затова често ни гложди мисълта да променим нещо в своя живот, с което да направим реалността по-благоприятна.

Транссърфингът е перфектното решение за този случай. Това е метод, който е известен с това, че служи за промяна на живота. Транссърфингът е явление, измислено от руския квантов физик Вадим Зеланд.

Идеята за метода се заражда след негов сън. Зеланд започва да има поредица от сънища, от които получава необичайни знания за света, които събира в откритието си за транссърфинга. Според него реалността има две измерения – физически достъпното и метафизичното. Второто представлява матрица, в което се изреждат различни варианти на реалността.

Транссърфингът работи с помощта на намерението. То задейства механизма на метафизичната реалност. Намерението е вид съкровено желание, което не е ограничено от предразсъдъци или страх.

Точно обратното – то е свободата да искаш нещо толкова силно, че то те тласка да действаш и да се стремиш да имаш. За тази цел е необходимо просто да бъдеш осъзнат човек, който има ясната представа какво наистина желае.

Подреждайки приоритетите в главата си, човек трябва просто да вярва искрено в своите желания и все пак те ще се случат. За транссърфинга не е необходимо да се бориш, да се трудиш или да настояваш нещо да се случи, а да използваш съзнанието си и чрез него да изпаднеш в състояние не решимост.

Разликата между желанието и намерението е, че първото подсказва за нещо, за което човек изпитва нетърпение и вълнение, докато за второто – той е спокоен, защото знае, че нещата ще се случат рано или късно.

Намерението внушава, че човек иска нещо, което вече е негово, но трябва да дочака, за да го получи. По този начин се установява баланс между разума и душата.

За да бъде успешен транссърфингът, е необходимо човек да замени вярата със знанието и увереността. По този начин той ще подреди реалността по свои собствени перспективи и ще повярва, че е призван да получи това, което наистина иска.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Самовнушението ни спъва по пътя към целта

Ето как тровите живота на детето си, без да го осъзнавате

Спрете да мрънкате, нека сме благодарни за всичко

Вашата ДНК чува всичко – научете се да контролирате емоциите си!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.