Как стискате юмрук? Ето какво разкрива това за вас!

Какъв е характерът ви? Бърз психологически тест, трябва само да стиснете ръката си в юмрук.

Четири пръста върху палеца
Вие сте човек с голям творчески потенциал, остроумен и пъргав. Вие притежавате изкуството на красноречието и бързата реакция. Понякога сте твърде енергични и неспокойни. Стремете се към хармония във всички области.

Вие сте деликатни и знаете кога да замълчите в определени ситуации, за да не обидите събеседника. Околните обичат да общуват с вас. Убедени сте обаче, че не може да имате много приятели. Както се казва, по-добре е по-малко, но качествени. Един или двама верни приятели са ви достатъчни.

Развивайте творческия си потенциал. Вие сте изключително талантлив човек. Изпълнявате всичко планирано.

Палецът е разположен над останалите пръсти
Вие сте сериозни и имате остър ум. В състояние сте да възприемате рационално всичко, което се случва около вас и обичате да стоите здраво на краката си. Имате много амбиции и планове, но има нещо, което пречи за осъществяването на всичките ви мечти – това са вашите страхове. Страхът от провал ви пречи да вземате смели решения, защото само той може силно да повлияе на самочувствието ви. Ето защо толкова често се нуждаете от одобрение, похвала и малко подкрепа.

Лесно се обиждате на близки, затова се опитайте да избегнете разочарованието. Приятелите ви ценят за вашата харизма, интелигентност и лоялност.

Палецът е върху показалеца
Много сте чувствителни и емоционални. Вие умеете да съчувствате и да подкрепяте другите. Имате необикновено въображение и фантазия и интуицията никога не ви подвежда. Обичате да помагате на хората, особено на тези, които наистина се нуждаят от помощ. Пълни сте с ентусиазъм и не се притеснявате за дребни неща. Нетърпеливи сте и често искате всичко наведнъж.

Вие сте мечтателен и любознателен човек, който продължава да се развива през целия си живот.

Разберете какъв е характерът ви с този интересен тест!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Дървото на любовта – визуално-психологически тест

Гимнастика за мозъка — забавен тест + отговори

Тест: изберете котка и разберете каква личност сте!

Визуален тест на характера: мъж или жена виждате?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.