Кои са подвижните знаци и каква е съдбата им

зодия

Риби, Близнаци, Дева и Стрелец – това са четирите слънчеви подвижни знаци. Те са най-добрите посредници и дипломати, обичащи пътуванията, свободата и всичко интересно в живота.

Риби. Подвластни на Водата, те са гъвкави, многопластови и дори – загадъчни. В живота си постоянно се движат – дори да не е от място на място, то поне от едно поприще на друго. Способни са както да изслушват проблемите на другите, така и да надуят главата на всеки, склонен да слуша, с безкрайното си мрънкане.

Богатото въображение и вродената интуиция прави Рибите подходящи за научното поприще. Постигат всичко, благодарение на благия си характер и способността да следват неотлъчно мечтите си.

Не се стремят към лидерски позиции, освен ако не са сред редките представители на Слънчевия знак на Рибите, наподобяващи акули.

Състраданието им е вродено, което ги превръща в едни от най-добрите лекари, ветеринари и дори – градинари.

Близнаци. Пъргав ум в комбинация с постоянно желание за движение – към това подтиква Въздухът, покровител на подвижния знак Близнаци. Изключително многообразни и многослойни, те постигат всичко, с което се захванат.

Това понякога е странно, тъй като се славят като доста непостоянни. Способни са на всичко, но само когато успеят да отворят съзнанието и сърцето си към новите идеи и възможности. Идеалната професия за тях цени острият им ум, сладкодумието, богатото въображение и нестихващо обаяние.

Дева. Тази земна зодия залага само на практичните и добре обмислени решения. Въпреки това, тя не се чувства добре в скучните и еднообразни професии. Девата се впуска в дела, за които е нужна. Тя обича да помага, но и да бъде оценена.

Ако това стане, тя може да се отдаде изцяло и безрезервно за каузата. Изумителна за околните е дарбата да открива грешки и да съзира пропуски там, където никой друг не ги забелязва.

Девите не се стремят да са лидери, а дори да им изпадне подобна възможност, те предпочитат да я преотстъпят на друг, докато в сянка се грижат за реда.

Стрелец. Огънят държи Стрелеца постоянно буден. Всякакви предизвикателства, независимо физически или духовни, го съпътстват през целия живот. Професиите, където могат да се изразяват с ентусиазъм и идеализмът им е оценен по достойнство, са подходящи за тях.

Изпитват непрестанна потребност от промени, като поне веднъж годишно се нуждаят от смяна на обстановката. Повечето от тях напускат дома си рано, за да преследват невъзможните си мечти. И понякога успяват.

Весел и любвеобилен симпатяга, понякога груб в искреността си, Стрелецът никога не стои на едно място и не се съобразява особено с околния свят.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ТРИТЕ ЗОДИИ, РОДЕНИ ДА БЪДАТ ЛИДЕРИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.