Котаракът със свръхестествени способности

3Котка, надарена със свръхестествени способности, усеща кога даден човек е на път да си отиде от този свят. 7-годишният Оскар вече над 50 пъти е предсказвал смъртта на пациенти в хоспис в Роуд Айлънд, САЩ.

Котаракът бил осиновен от персонала на хосписа преди седем години, когато бил още бебе, и оттогава живее в медицинското заведение, като всеки ден обикаля стаите на пациентите. След около година служителите забелязали способностите на Оскар.

Те установили, че малко преди смъртта на някой пациент пухкавият любимец се сгушвал до болния и лежал при него с часове, а никога не се задържал при хората, които имат да живеят още.


Първоначално медиците мислели, че сгушването при смъртниците е съвпадение, но случаите зачестили толкова много, че тази теория пропаднала.

Лекар от хосписа дори написал книга за уменията на животното, като разкрива подробности за някои от случаите. Веднъж Оскар се свил на кълбо върху болния крак на жена, който бил почти некротизирал заради сериозен тромб, и лежал там, докато пациентката починала.

инфо: snews.bg

Вижте още: 

ВИНЪС – МИСТЕРИОЗНАТА КОТКА С ДВЕ ЛИЦА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. ivanka nikolova 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.