Коя е щастливата двойка? Изберете и вижте нещо за себе си

1

Вие, ние и всички останали в света възприемаме любовта по различни начини. Това е много мощно чувство, което има различни дефиниции.

Древните гърци наричат Любовта „лудостта на боговете“, психолозите казват, че това е „силно желание за емоционален съюз с друг човек“, Шекспир пише: „Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.“ и накрая Аристотел е цитиран като „Любовта се състои от една душа, обитаваща две тела „.

Така че днес ще направим един прост тест, за да видим как възприемате щастието в една връзка и какво говори за начина, по който обичате. Не е толкова трудно, всичко, което трябва да направите, е да изберете една от двойките, които според вас са най-щастливи заедно. Опитайте се да изберете една двойка за 60 секунди или по-малко, за да бъде точен!

Двойка  1

Вие сте човекът, който вярва, че и двамата хора в една връзка трябва да положат усилия, ако искат да бъдат щастливи. Това е двупосочна улица. Вие сте независими и можете да живеете добре, без да се нуждаете от никого. Основавате връзката си на доброта, комфорт и време за прекарване заедно.

Когато става въпрос за това как действате, когато сте влюбени, вашата връзка е изпълнена със страст! Но не сте такъв човек, който да прави всичко публично. Знаете, че публикуването на снимки или показването на света на вашите взаимоотношения няма значение, защото този свят е просто виртуален. По-скоро предпочитате да живеете в истинския свят и да го преживеете заедно. Вие живеете днес и сега, в този момент!

Двойка  2

Вие си човекът, който е безнадежден романтик. Вие вярвате във вечната любов. Бихте отишли до луната и обратно, за да направите партньора си щастлив. Взаимоотношенията са нещо много ценно за вас, заради щастието, емоциите и съвместните усилия, които се влагат, за да се направи връзката по-силна. Вие процъфтявате като човек, когато сте обичани.

В сравнение с двойка # 1, предпочитате светът да види колко сте щастливи в любовта си. Искате да извикате към света и да покажете на всички вашата любов. Но имайте предвид, че хората могат да се дразнят от вашето щастие. Дори и да е хубаво, те няма истински да се радват да видят вашите постижения.

Двойка  3

Чистотата и красотата са това, което може да характеризира връзката ви. Когато сте обичани, можете да растете и да се развивате ръка за ръка с любимия си. Вие сте готови да споделите трудностите на живота с партньора си. В същото време можете да му дадете свобода, ако е необходимо. Няма по-голямо щастие за вас, отколкото да знаете, че сте обичани. Искате да бъдете обичани заради това, което сте.

Вие и вашият партньор сте напълно зрели. Вие се доверявате един на друг и знаете, че мнението на другите хора за вас няма голямо значение. Да показвате щастието си пред целия свят, не е основната цел на вашата връзка. Мислите основно за настоящето и за бъдещето.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

Тест, който разкрива тайните на Вашето подсъзнание!

Коя група според вас НЕ Е семейство? Тестът, който разкрива всичко за личността ви

Вълшебен тест: От коя магична чаша си избирате да пиете, за да разберете, какво може да ви се случи в бъдеще

Направете теста ‘На кого ще помогнете’ и разберете що за човек сте

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.