Личностен тест. Кой цвят привлече вниманието ви?

Забавен личностен тест. Кой цвят привлече вниманието ви?

Кръг 1 – червен

Характерът е категоричен, интегрален, волеви и достатъчно насочен.

Личността е донякъде затворена, егоистична, потайна. В общуването по правило далеч не се търси „духовна близост“, приятелството е формално.

Активни са в семейното строителство. Заеманата позиция в живота е много стабилна. Основата за формиране на философия за живота са преди всичко жизнените интереси. Светоглед без критично мислене.

Мисленето като цяло е гъвкаво, но в същото време е творчески ограничено, но обработеният интелектуален материал се възприема достатъчно дълбоко и твърдо. Възприемането на живота е конкретно, ясно и също така ограничено до сферата на семейството и производството.

Като правило това са изпълнителни работници. Работата трябва да бъде специфична, по същество. Те обръщат специално внимание на външния си вид, въпреки че понякога проявяват желание да имат отделни модни неща. В ежедневието те са практични.

Кръг 2 – небесносин

Характерът не е много категоричен и солиден. Една от характерните черти е недоволството от собствената позиция, „смазан от ежедневието“. В различна степен има изразено желание (стремеж) за подобряване на собственото си положение. Общителен. До известна степен податливи, мечтателни, уязвими.

Възприемането за живота не е сложно, повърхностно.

Те не обръщат специално внимание на идеологическите въпроси. Кръгът на интересите не е особено разнообразен и дълбок.

Мисленето, емоционалната подвижност, ефективността, ежедневните качества са склонни към средно ниво на проява. Също така и начинът на обличане, разбира се, е в зависимост от околната среда.

Кръг 3 – бял

Характерът е съвсем категоричен, малко противоречив. Доста егоистичен, донякъде завистлив. Неудовлетвореност от собственото положение.

Morkadis

Комуникацията и приятелството са донякъде формални. Те не обръщат специално внимание на идеологическите въпроси. Житейската философия е повърхностна. Изпълнението е добро.

Това обикновено са изпълнителни работници. В ежедневието те са практични и рационални.

Кръг 4 – розов

Характерът не е много категоричен и солиден. Този цвят често характеризира преходен етап в живота. Състоянието на тези хора може да създаде впечатление за нестабилно, временно, подлежащо на промени под влияние на обстоятелства от обективен характер. В това състояние е фиксирана позицията на относителна стабилност на жизнения път, характеризираща се с благоприятно стечение на обстоятелствата.

Личността става относително мека, доста деликатна.

Стремежът към състояние на мир и спокойствие е присъщ. Преобладава добро, тихо, равномерно настроение, но не лишено от емоционални възходи. Ежедневната дейност носи печат на определен механизъм, автоматизъм.

По отношение на средата доминира емоционалният принцип. Няма изразено желание за разбиране на живота. Те остават безразлични към много неща, във възприятието има някаква емоционална и интелектуална притъпеност. Жизненото движение протича по инерция.

Възприемането на собствената ситуация е преувеличено оптимистично, въпреки че като цяло всичко се възприема съвсем обективно. Мисленето е съвсем ясно и логично. Изпълнението е добро. В ежедневието те се стремят към практичност и рационализъм. Склонни са да обръщат внимание на външния си вид.

Кръг 5 – син

Характерът е категоричен, солиден, волеви. Личността е доста егоистична, сдържана, малко „студена“ във взаимоотношенията с други хора.

Присъщи са им постоянство, кариеризъм, директност и яснота на възприемане на живота. Общителни в името на бизнеса.

Философията за живота е осъзната, добре обмислена, добре обоснована. Светогледът е стабилен, а личните интереси са ориентир при формирането му. Като цяло те са възприемчиви към нови неща, но показват тенденция към консерватизъм. Емоционално заседнали.

Стабилно представяне. Твърди към хората. Отмъстителни. Във всекидневието те са практични и рационални.

Кръг 6 – зелен

Характерът е категоричен, малко противоречив. Инфантилен. Емоционално подвижен. Проницателен, лесно раним, мечтателен. Приятелски, общителен.

Влизат в контакт с хората доста лесно, стремят се към приятелство, но нямат много близки приятели, въпреки че поддържат доста топли отношения с хората.

Просто и ясно възприемане на живота, философията на живота не е дълбока, няма установена връзка с много предмети и явления.

Светогледът като цяло е добре установен, но не се е развил в резултат на дълъг, смислен критичен подход, а в по-голяма степен спонтанно, сам по себе си. Те са възприемчиви към изкуството, новото. Творчеството е доста развито.

Изпълнението е добро, но нестабилно, подлежи на възходи и падения, в зависимост от настроението и ентусиазма. Обръщат внимание на външния си вид. В ежедневието те не са напълно практични и рационални.

Споделете този забавен личностен тест с приятелите си!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Зрителна измама разкрива дали страдате от шизофрения

Ето какво издават за характера пръстите на краката

Кои очила би сложил партньорът ви? Вижте какво говори това за характера му

Какъв цвят виждате в центъра на кръга?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.