Лоши очи и уроки – 5 вещи, които ще ви предпазят

Лоши очи и уроки – ето как лесно да се предпазите от негативните влияния

Можете да въздействате на човек с помощта на енергия. Използването на специални ритуали може да навреди на човек и да доведе до тежки емоционални травми.

Следователно, за да избегнете това, трябва да се погрижите за своята защита. Така че, черните мисли на другите не биха могли да навредят на вашите планове. И най-простите вещи ще ви помогнат за това.

Сребърен пръстен

Всеки може да си позволи такова украшение. Среброто ще блокира всички негативни потоци, насочени към вас. Изберете пръстен без големи камъни. Не го комбинирайте със злато, тъй като това са два напълно противоположни метала.

Червен конец

Науката по Фън Шуй твърди, че червеният цвят е най-силният по отношение на енергията. Той помага да се привлече късметът и да се прогони злото. Той предпазва човек от лоши очи и уроки. Носете този конец на ръката. Материалът може да бъде коприна, памук или вълна.

Безопасна игла

Това е най-известният метод за защита. Закачете иглата под дрехите. Най-добре е, ако е направена от благороде метал: сребро, платина или злато. Обикновената игла, също ще ви помогне да се предпазите от лоши очи.

Сол

Солта има най-голяма сила срещи негативната енергия. Обикновено, солта се изсипва в красива малка торбичка и се носи като талисман. Това, обаче, не винаги е удобно.

Morkadis

Кръст

Свещениците казват, че кръстът е защита за всеки човек. Трябва обаче да се помни, че кръстът е лична и свещена вещ.

Разбира се, само вярващи трябва да го носят. В противен случай ще бъде безполезен.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Счупено стъкло – добри и лоши поличби

Портокалови кори: Почистете къщата от негативна енергия!

8 растения, които премахват негативната енергия у дома

Изметете лошия късмет от къщата и привлечете благополучие!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.