Луна в Скорпион

От 05:58ч на 25 януари до 09:36ч на 27 януари

Луната ще транзитира през знак Скорпион. Когато Луната навлезе в Скорпион, емоциите се усещат на дълбоко лично ниво и увеличават интензивността на всичко: страст, радост, тъга, желание. Луната в Скорпион се гмурка в емоционалните дълбини и подчертава силата на истината и лъжата. Способността да се свързваме дълбоко с другите, се предоставя само и преди всичко чрез дълбока честност със себе си. Факт е, че истината може да нарани. И докато много пъти го избягваме, за да защитим другия, сега го изразяваме ясно, знаейки, че истината е необходима, за да дойде промяната.

Скорпионската Луна ни насърчава да преодоляваме тривиалните дискусии и да участваме в по-задълбочен и по-съществен диалог. Скорпионът иска да стигне до дъното на нещата и е готов да копае дълбоко в земята, за да стигне до там. Той е стабилен знак и следователно е решителен и неумолим в своите търсения. Обърнете внимание на ревността и обсесиите, които изпитвате през това време, защото те ни разкриват в какви въпроси сме загубили своето господство, власт, силата си. През това време може да сте замесени в интензивни конфликти във вашите взаимоотношения. Но ако усетите, че идва „буря“, оставете я да дойде и я настройте добре. Защото така ще почисти атмосферата от всичко, което може да я отрови.

Преминаването на Луната през знака Скорпион е идеалното време да изследвате по-тъмните аспекти на себе си. От какво се страхувате и защо? Каква е вашата тайна? Може да е време да се облекчите. Ако страдате, намерете причините и решете какво трябва да промените. Вижте какви навици, мисли и ангажименти ви задържат.

Сънищата по това време стават по-тъмни или дори кошмарни. Запишете ги, защото те са в състояние да ви напътстват. Позволете си да се ангажирате с цел, както например орелът намира и фокусира плячката си отгоре; той не се препъва, не се съмнява, той реагира само инстинктивно и се втурва стремително към целта. Точно сега трябва да се доверите на инстинкта си.

Луната в Скорпион всеки месец ни напомня, че сме в цикличен и непрекъснат процес на промяна. Трябва да се освободим от това, което не ни е необходимо, за да можем да продължим напред. Малката или голяма криза, която преживяваме в ежедневието си, ни довежда до контакт с нашите силни страни и ни кара да осъзнаем своите слабости. Чували сте мисълта: “Това, което не ме убива, ме прави по-силен!“ Освободете се от нещата, от които вече нямате нужда, и оставете място за нещо ново и перспективно, което да влезе в живота ви.

Съвети:

Пазете тайна или я кажете на доверен приятел.

„Изчистете“ гардероба, килера, бюрото в офиса.

Насладете се на нощ на сексуално „изцеление“.

Детоксикирайте се.

Отделете време за медитация.

Отидете на масаж.

Бъдете емоционално честни с приятел.

Избягвайте манипулативно поведение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.