Магически ритуали за откриване на изгубен предмет

В ежедневието си непрекъснато боравим с различни предмети и често ги губим. На всеки му се е случвало да държи в един момент ключовете за колата, а в следващия да няма представа къде са. Или пък да си мисли, че е оставил телефона си на шкафа, а после да не го открие там.

В такива случаи можем да се впуснем в трескаво търсене или да помолим за помощ домашния дух. Може би ви се струва смешно и дори невероятно, но обитателите на всеки дом са закриляни и наблюдавани от специална енергия.

Тя е невидима за очите, но може да се усети под формата на странен мирис, топлина или пък дори леден полъх. Тези промени в атмосферата на жилището ви подсказват за присъствието на вашия домашен дух.

Когато загубите вещ, просто потърсете помощ от него, като предварително сложите на масата дребни сладки и чаша с вода или мляко. Кажете на глас: Дух, помогни ми да намеря дистанционното на телевизора (например)!

След това напуснете стаята и се усамотете в друго помещение. Скоро ще получите просветление къде е търсената от вас вещ или тя съвсем случайно ще се покаже.

Ако имате куче или котка, вариант е да помолите за съдействие и домашния си любимец. Дайте му малко храна, а след това прошепнете на животното: Посочи ми къде е часовникът(или друг предмет, който ви вълнува)! След това наблюдавайте в коя посока ще поеме четириногото. Там някъде се намира и издирваната от вас вещ.

И още нещо важно! За да имат ефект двата ритуала, трябва наистина да вярвате в тяхната сила. Ако сте скептични към тях и ги извършвате с насмешка, не очаквайте истински резултати. Трябва да сте напълно спокойни и уверени в това, което вършите, за да ви провърви.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Руски ритуали за разваляне на прокоба

Странните ритуали с новородени по света

Три ритуала ще сбъднат и най-смелите ви желания

Ритуал за предизвикване на успех на рожден ден!

Злите сили и негативната енергия бягат от това! Защитете себе си с тези ТРИ магически ритуала

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.