Мистерията с „великана човекоядец от Кандахар“ и US командоси

Изображение: blitz.bg

Тази история е разказана
от Стивън Куейл през 2002 г. в популярна американска паранормална радиостанция. Според Куейл целият този инцидент незабавно е бил класифициран за дълго време и скрит от обществеността с усилията на правителството на САЩ.

И така, всичко започнало, когато един ден по време на военната операция на САЩ в Афганистан, отряд американски войници не се върнал от мисия. Опитали се да се свържат с тях по радиото, но никой не отговорил.

В отговор в пустинята е изпратена специална група със задачата да намери и върне изчезналия отряд. Предполагало се, че отрядът можело да е попаднал в обсада, а войниците са убити или пленени от противника.

Пристигайки в района, където е отишъл изчезналия отряд, войниците започнали да оглеждат района и скоро се натъкнали на входа на голяма пещера. На входа на пещерата лежали някои неща, които при по-внимателно разглеждане се оказали оръжието и екипировката на изчезналия отряд.

Групата внимателно оглеждала входа на пещерата, когато изведнъж оттам изскочил гигантски човек, по-висок от двама обикновени хора, качени един върху друг.

Определено бил мъж с рошава червена брада и рижа коса. Той изкрещял от ярост и се втурна към войниците с юмруци. Същите се оттеглили и започнали да стрелят по гиганта с техните 50 пушки BMG Barrett.

Дори и с такава огромна огнева мощ, на целия отряд били необходими цели 30 секунди непрекъснат обстрел на гиганта, за да го съборят най-накрая на земята.

След като гигантът бил убит, екипът на SWAT претърсил вътрешността на пещерата и открил телата на мъжете от изчезналия отряд, изгризани до кости, както и по-стари човешки кости. Войниците стигнали до извода, че този човекоядец великан живее в тази пещера от дълго време и изяжда преминаващите хора.

Що се отнася до тялото на гиганта, то тежало най-малко 500 кг и след това било транспортирано по въздух до местната военна база, а след това изпратено до по-голям самолет и никой друг не го видял и чул.

Когато войниците на SWAT се върнали в Щатите, те били принудени да подпишат споразумения за неразкриване и целият инцидент бил посочен като класифициран.

източник: blitz.bg

Вижте още:

Загадката на великаните от бронзовия век

Учен разкри строго пазена тайна: Великани наистина са съществували на Земята! (ВИДЕО)

Чашата на великаните – загадката в село Розовец

10 чудеса на света, за които учените нямат обяснение

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.