Най-опасните дни през 2021 година според хороскопа

pixabay.com

Миналата 2020 година беше апокалиптична заради световната пандемия, донесла огромни загуби не само на човешки животи, но и в материален план.

Според астролозите този сценарий няма да бъде актуален през настоящата година, но бдителността на хората е нещо задължително все още. Информацията кои са опасните дни през 2021 е напълно достъпна за всеки и е добра идея да бъде използвана при планиране на по-важните житейски промени и задачите, които всеки си поставя за изпълнение.

През миналата година Меркурий беше ретрограден и много хора са усетили това. Ретроградността, която на практика представлява смяна на посоката на движение на планетите, е явление, през което минават и други планети, и при някои хора това не се отразява по никакъв начин на ритъма на живота им. При други обаче се изисква заострено внимание.

Кои дни през тази година трябва да бъдат посрещани с повече внимание? Ето съветите на астрологията.

Между 23 май и 11 октомври не е добре да се подготвят никакви големи промени в ритъма на живота. Нови начинания като преместване на ново място, смяна на работа, стартиране на собствен бизнес план са идеи, които най-добре е да бъдат оставени за по-късен етап. През визирания период ретроградната планета ще бъде Сатурн.

В периода от 20 юни до 18 октомври добрата лична ангажираност е към медитацията, саморазвитието, почивката, които оставят работните ангажименти на пауза. Новите проекти просто нямат шанс да потръгнат, защото ретроградния Юпитер ще бъде пречката.

Планетата Меркурий ще бъде ретроградна два пъти през тази година. Първия период е от 29 май до 22 юни, а вторият път е от 27 септември до 23 октомври.

Ретроградното движение на Меркурий ще се отрази на хората като раздразнителност, конфликтност и затова по-честото заседяване вкъщи може да предпази застрашените от изпадане в конфликти с околните. Стремежът към компромис в споровете е препоръчителната тактика при възникнали конфликтни ситуации.

Ако човек се съобрази с информацията, може да засили търпението си и да тушира моментите, които го лишават от равновесие. Запазването на отношенията с хората, с които живеем, е най-важната ни социална роля и е в наша полза.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Магическата сила според зодията

Съвместимост на китайските зодиакални знаци според китайската астрология

Кои са кризисните периоди в живота на човек според астрологията

Житейска мисия и карма за родените на следните дати

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.