Още от дълбока древност до нас е достигнало гадаенето на кибритени клечки

3Това гадание може да разпръсне мъглата над бъдещето, да проясни неясните и заплетени моменти в любовните ви отношения и да открехне завесата на тайните над неизвестността.

Гаданието на кибритени клечки е едно от най-надеждните, правдиви и прости. То не само ще може да отговори на въпросите на млади и неизкушени в любовта девойки, но и на зрели жени с дълъг брачен стаж.

Вземете кутия кибрит, извадете две клечки: едната символизира вас, другата – обекта, за когото гадаете, т.е. вашия избраник. Запалете двете клечки и ги сложете в чинийка. Когато догорят, внимателно вижте как са разположени една спрямо друга. Ако клечката на „вашия“ човек гледа към вашата, значи той не е равнодушен към вас, дори може би ви обича. Ако клечката му не е извита, а е останала права, за съжаление, той е равнодушен към вас. Ако овъглената клечка се е обърнала към противоположната от вас посока – уви, това символизира неприязънта му към вас.

Помислете, може би някъде грешите? Може би прекаленото ви внимание го отблъсква? Изяснете си ситуацията и още следващото подобно гадание може да покаже съвършено различна картина…

инфо: po-krasivi.net

Вижте още:

ГАДАЕНЕ С ПОМОЩТА НА КНИГА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.