„Плоскоземците“ планират пътешествие до края на Земята, за да докажат коварна конспирация

Все по-голямото общество на теоретиците, които смятат, че всъщност земята е плоска, организира конгрес, круизи, планира телевизионен сериал и екскурзии, за да разкрие това, което смята за световна конспирация, а именно – земята е плоска!

Сега привържениците на тази теория се готовят да се отправят на пътешествие до „края на света“, зад а докажат, че Земята е плоска.

Общата идеология за плоската Земя се опира на това, че НАСА заедно със „Световно правителство“ опитва да излъже обществото, за да може да контролира живота му.

Планът на „плоскоземците“ е да стигнат до Антарктида и да намерят замръзналата бариера, където, според тях, се намира краят на света.

Те смятат, че предполагаемата ледена стена има дълбина няколко хиляди метра, а пък кули с височина 50 метра обкръжават цялата ни планета.

Пътешествието, детайлите на което се пазят в тайна, трябва да се проведе през следващата година. То е организирано от „Международна конференция Плоска Земя“ (Flat Earth International Conference – FEIC).

„Ние не вярваме, че каквото и да е може да падне от края на Земята, тъй като по-голямата част от обществото ни смята, че се намираме под купол“, твърди Роби Дейвидсън, един от основателите на „плоскоземците“.

„Слънцето, луната и звездите – всичко това е вътре, много високо, но вътре, така че не – няма никаква опасност да се падне от края на Земята“, обяснява той.

„Ако се доберем до крайбрежието на Антарктида и плуваме около нея, ще получим разстояние, доказващо, че че това е външният край на плоската Земя. Така напълно ще опровергаем който и да е аргумент, който нашите противници опитват повдигнат срещу нас. Дори няма да слизаме на леда, за да докажем, че Земята е плоска. Крайбрежието на Антарктида е не повече от 14, 5 хиляди километра. На плоската Земя това би било повече от 60 хиляди километра“, убеден е конспираторът.

Но много негови противници сочат факта, че корабът, с който плоскоземците ще пътуват, ще използва навигационни инструменти, работещи и изхождащи от факта, че Земята е кръгла.

инфо: pochivka.blitz.bg

Вижте още:

Всичко това се случва само за един ден на Земята

Неизследваните кътчета на Земята

Нова теория: Земята не е кръгла или плоска, а с формата на поничка!

Земята е затвор, хората не са оттук

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.