Признаци, че имате много силна аура

pixabay.com

Скептиците и практично настроените хора не вярват в духовни понятия, защото не могат да бъдат уловени със сетивата, с които природата ни е оборудвала. Това не означава непременно, че такива понятия не съществуват. За какво става дума?

Аурата е едно от тези понятия, представи на духовно ниво, които не можем да видим, нито физически да докоснем. Какво е аура?

Тя е енергийното поле, което обгражда плътно всеки обект с материален произход. Щом нещо има атомна структура, то има и аура, защото всеки атом има електрони и протони, които постоянно се движат, вибрират, като атомите на живата материя са по-подвижни от тези на неживата. Заради това енергийното поле на едно растение, животно или човек се улавя по-лесно.

Аурата на човека е енергийното му поле, което го заобикаля плътно. При здравите хора тя има форма на яйце или елипса, обвива цялото тяло и се разпростира на 2-3 метра извън него. Аурата е оцветена в различни цветове и свидетелства за физическото, менталното и психическото състояние на човека в даден момент.

Аурата е уникална и се променя постоянно. Колкото по-здрав и жизнен е един индивид, толкова по-жизнена е енергията, която излъчва. Тя изпълнява ролята на пазител, защото само слабата аура допуска енергийни вмешателства.

Енергийното влияние на здравата и позитивна личност върху околните има положително, дори очистващо и тонизиращо въздействие. За всеки е добре да живее или общува често с хора със силна аура, защото може само да спечели от това. Ето кои са признаците на силна аура!

1. Първият признак за силна аура е здравословното състояние на човека. Този със силна аура боледува рядко. Слабата аура се идентифицира по слабия имунитет, хроничните заболявания, непрекъснатата преумора.

2. Силното биополе дава на своя собственик предимството да бъде успешен във всяка област на живота. Късметът го съпътства и постига успех без видими усилия.

3. Чувствата са друг признак на силната аура. Хората, които я притежават, са оптимисти, притежават притегателна сила за околните, защото излъчват вътрешна светлина.

4. Силният характер е много изявена характеристика на силната аура. Хората с това качество са винаги готови да помогнат на другите, защото могат да решават не само своите проблеми.

5. Лидерството е разбираемо при хората със силна аура. Ниското ниво на биоенергия е несъвместимо с лидерските възможности.

6. Силният дух върви редом със силно и здраво тяло. Те си партнират и балансират всички компоненти на личността.

7. Хората със силна аура са надарени с мощна енергия и вървят винаги в правилната посока, те знаят коя е тя. Затова не съдят другите, а просто се опитват да им помогнат в пътя им напред.

Енергията не е константа. Тя може да се развива с работа и целенасочени усилия. Така аурата става все по-мощна и служи все по-добре.

Morkadis

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Как аурата ви въздейства върху останалите хора

Техники за изчистване и разширяване на аурата

Какъв цвят е аурата на името ви?

Как можете да видите аурата на другите?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.