Проверете интуицията си: Коя е истинската майка на това дете?

На рисунката по-горе са представени две дами, които седят една срещу друга. На пода се намира малко момче, което си играе. Разгледайте я добре и отговорете на следния въпрос:

Коя е истинската майка на детето?

Верният отговор е само един, но дори и да отговорите погрешно, пак ще научите нещо интересно за своята личност.

Да видим…

Ако сте избрали жената вдясно…

Въпреки че приблизително 7 от 10 души избират именно нея, този отговор е грешният. Ако вие сте сред тях, то най-вероятно не сте обърнали на някои доста конкретни детайли от изображението. И все пак, няма повод за отчаяние, тъй като това означава, че някои от вашите личности особености са уникални.

Първо, вие сте творческа натура. Обичате изкуството от малки. Въображението ви е бурно и постоянно ви пренася до всевъзможни въображаеми светове, които ви носят невероятна наслада. Вероятно приятелите ви са се втурвали през глава, знаейки, че забавлението в игрите с вас е гарантирано. Вашите добри решения винаги са най-точни и по вкуса на всички … Интересно, нали? Защото има още неща във вас, които си заслужава да знаете …

Освен всичко, което посочихме по-горе, притежавате две качества, които ви правят изключително ценени от вашите най-близки приятели: безкрайна доброта и способност да давате най-добрите съвети. Ако някой е тъжен или е изправен пред проблеми, пет минути с вас са достатъчни, за да оправите настроението му. Освен това, ако някой от познатите ви е на емоционален кръстопът, вие имате способността веднага да давате най-конкретната препоръка.

Вие сте човек, който работи много усилено през целия си живот и знаете, че благодарение на това възможността вашите мечти да бъдат изпълнени е доста висока. Може би не се откроявате с по-висша интелигентност, но вашият кураж, упоритост и усилия ви водят до успех. Създаването на семейство е един от вашите приоритети и ние не се съмняваме, че в бъдеще ще го изпълните, ако то вече не е реалност. Смятате, че парите са едно от най-важните неща: макар че мнозина вярват в обратното, вие сте на мнение, че една голяма парична сума дава голямо щастие на своя притежател.

Какво, ако мислите, че жената вляво е майката на бебето? Прочетете нататък и ще имате достъп до вътрешния си свят!

Ако сте избрали жената отляво

Едва 30% смятат, че жената в тази част на картинката е майката на детето. Намирате ли се в този диапазон? Ако е така, имате късмет, тъй като този отговор е правилният. За какво става дума? Докато играят, децата често са обърнати към родителите си, тъй като така се чувстват много по-сигурни. Изглежда доста очевидно, че детето е обърнато наляво, така че поздравления. Доказахте своята висока интелигентност, но тя е дори по-висока, отколкото мислите.

Осъзнавахте ли, че сте сред най-умните във вашия клас и че винаги сте били първите, които отговарят на въпросите? Това е, разбира се, защото лявата страна на мозъка ви е много развита. Това полукълбо е свързано главно с логиката и интуицията, така че дори и в зряла възраст, вие продължавате да се откроявате с острия си ум. Защо не се опитвате да тренирате ума си по-често у дома? Вашият коефициент на интелигентност може да е близък до гениалния. Има още неща, които трябва да знаете за себе си …

Вие се откроявате с вашето чувство за общност и съчувствие. Винаги сте заобиколени от приятели, често срещате нови хора или пътувате на места, на които не сте били преди. Вашият приятен характер и завидно чувство за хумор ви правят много специален човек, с когото е истинско удоволствие да споделяте живота си. Освен това, вие сте съвсем искрени с всички, освен че знаете как да пазите тайни.

Morkadis

Ако към горепосоченото добавим преливаща чувственост, то вероятно ще сме прави. Следвайте сърцето си и нещата ще вървят чудесно за вас.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Искрени ли сте – разберете с този психологически тест!

Какво първо впечатление правите на хората? Разберете с този тест!

Интересен тест, който ще ви позволи да надникнете в бъдещето

Тест за дами: коя вещица ви харесва най-много?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.