Разположението на бенката върху тялото разкрива характера

По разположението на бенките нашите предци са били в състояние да предскажат съдбата и характера на човек. Бенката по брадичката например, е знак за силен и дори властен характер. Бенката вляво от слепоочието е предвестник на голямо щастие и късмет.

Колкото по-голям е рожденият знак, толкова по-силно е неговото въздействие върху съдбата на човека и толкова по-голям успех или страдание ще падне върху жребия на неговия собственик. Най-хубаво е, ако бенката е кръгла. Продълговата – обещава добър късмет, но не прекомерен. Тази пък под формата на ъгъл разкрива, че в живота ви ще има много добри и лоши неща, няма да скучаете.

Цветът на бенките също казва много. Колкото по-богат е той, толкова по-изразени ще са прогнозите, обещани от бенката.

Чело

Рожденият знак в средата на челото е доста рядък подарък от съдбата и той показва активния и трудолюбив характер на собственика му, успех в бизнеса и щастлив брак. Разположен вдясно, бенката издава човека, че е склонен към влюбване и ухажване. Такива хора са много успешни в живота и щастливи в брака, с една дума – истински късметлии. Но бенката вляво от слепоочието бележи онези, на които късметът и успехът не падат като манна от небето. Тези „работни кончета“ полагат много усилия, за да постигнат нещо стойностно в живота, но победата е още по-ценна!

Вежди

Бенка над дясната вежда е знак за весел характер, смелост и постоянство. Такъв човек го очаква богатство, успех в любовта и делата. Човекът с бенка над лявата вежда е в пълна противоположност: той е мързелив, раздразнителен, страхлив и много по-малко се интересува от другите, отколкото от себе си.

Очи

Бенките близо до очите показват честен и твърд характер, склонност към любовни удоволствия. Понякога те предричат насилствена смърт в края на живота, който ще се състои от възходи и падения, радости и разочарования.

Нос

Искате ли да имате надежден приятел? Обърнете внимание на приятелите си, които имат бенки на носа. Именно тези хора в приятелството си са отворени, искрени и верни. Вярно е, че имат бърз и страстен характер, обожават любовните приключения, но както се казва, всеки има своите недостатъци. Като цяло тези, чийто бенки красят носа им, са с гарантиран успех в живота и напълно успешен брак.

Бузи

Една бенка на бузата показва работливост и добронамереност на човека. Всеки, който е маркиран с такъв орнамент, обича спорта и победата, включително и на любовния фронт. Такъв човек няма да бъде нито много богат, нито много беден, но ще бъде по-богат от родителите си.

Уши

Morkadis

Това, което обещава наистина голямо богатство, са телесните белези по ушите. Тези знаци бележат естеството на безгрижните и веселите, тези, които най-често се наричат душата на компанията. Има една подробност – ако бенката се намира на ушната мида, рискувате да се удавите във водоем. Затова стойте далеч от подобни места.

Устни

Бенка по устните е знак за крехкост и болезненост на нейния собственик. Тези хора трябва да спазват диета през целия си живот и като цяло да обръщат голямо внимание на здравето си. Освен това този знак бележи чувствените, забавните и тези, които не са склонни да поемат излишна отговорност. Жените с бенка близо до устните са непредсказуеми кокетки, които познават от първа ръка науката за любовта.

Брада

Бенка на тази част на лицето говори за спокоен и приятелски настроен човек. Те са красиви и естествени, весели и откровени, трудолюбиви и успешни в бизнеса хора. Мъжете с бенки на брадичката (особено в лявата част) са силни, макар и донякъде доминиращи. Те са незаменими и надеждни не само в бизнеса, но и в други области на живота, например в любовта и приятелството.

Врат

Бенка отстрани на врата означава, че ще имате труден живот и с годините рискувате да станете придирчиви и неискрени. На врата отпред – можете да се надявате на главозамайваща кариера.

Рамене

Специален знак украсява лявото ви рамо? И така, вие сте неблагоразумен човек, склонен да предизвиква всичко и всички. Животът ви ще бъде скучен и монотонен. Но ще имате много деца. Успехът в бизнеса ще се окаже много скромен.

Бенка на дясното рамо е знак за благоразумен и предпазлив човек, надарен с голяма мъдрост, такт и дипломатически инстинкт. Той е трудолюбив и не особено влюбчив. И жените, и мъжете, белязани с този знак, са истинска находка за онези, които мечтаят за надежден и верен партньор в живота.

Подмишници

Признаците на съдбата, скрити на тези места, казват: вие сте привлекателен, богат и щедър човек.

Ръце

Банките на ръката са знак за голяма сила на духа, решителност, вярност, щедрост и просперитет. И мъжете, и жените ги предвещава успешна кариера и професионално израстване.

Лакти

Хората с бенки на лактите са неспокойни, нервни, вечно недоволни от личния си живот. Те са абсолютно безразлични към парите и лоялни към приятелите. Повече от другите  обичат и почитат родителите си.

Китка

Искрен, креативен човек.

Пръсти

Лош знак. Той говори за склонност към кражби и че такъв човек никога няма да бъде богат.

Гръб

Под лопатките: труден живот с много разочарования.

Над лопатките: ще имате много трудности, но ще можете да се справите с тях.

Дупе

Безпомощност и бедност. Склонност към мързел.

Гръден кош

Бенката на това място говори за абсурден характер. Такъв човек е изключително влюбчив и неконтролируем.

Гърди

Бенка на дясната гърда издава в човека страст към алкохола и противоположния пол. Отляво: трудолюбива и предпазлива личност. Жените имат късмет във всичко. Повечето от
тях принадлежат към категорията страстни любовници, което обаче не им пречи да бъдат добри майки.

Корем

За жената това е индикация за добър брак и голям брой деца. За мъжа – късмет във всички начинания, символ, че синът му ще стане известна личност.

Полови органи

Благородна, честна, отворена личност, която цени любовта далеч отвъд честите афери. Жалко е само, че този знак е надеждно скрит от любопитните очи. Бенката на това място обещава щастие в брака и липса на каквото и да е нужда.

Колене

Бенка на лявото коляно издава страст и склонност към разхищение. Отдясно – показва добронамерен нрав и честен характер, обещава успех в любовта и много добри приятели.

Крака

Говори за меланхоличен нрав. Собственикът ѝ е пасивен човек, който дори не склонен да следва стремежите на сърцето си.

Пети

Енергичен, но недружелюбен човек. С каквото и да се заеме, той ще го направи само заради себе си, изобщо без да вземе предвид интересите на другите.

Пръсти на краката

Бенка на това място обещава брак с богаташ. Ще бъдете заобиколени от лукс и просперитет, единственото нещо, което няма да бъде в живота ви, е щастието.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Значение на бенките по тялото: три белега на вещицата

Ето какво говори ръкостискането ви за вашия характер!

Четене по лицето. Подробно ръководство за начинаещи

Как държите телефона си? Ето какво говори това за вас

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.