Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмицата няма да е много лека. Ретроградният Меркурий, опозицията на Слънцето към Сатурн, Плутон, низходящия лунен възел в знака на Козирога, квадратурата на Марс с Уран – ще направят периода труден, застрашаващ стабилността в много отношения. Ще се увеличи недоволството, желанието да се излезе от порочният кръг, усещането за ограничения в работата и в личен план.

Външните обстоятелства ще бъдат сериозна пречка. Може да има загуби и щети в много отношения. Много проблеми трудно ще се разрешат. Избягвайте да правите инвестиции, да предприемате важни неща. Бъдете внимателни при подписване на документи,  най-добре  е до края на месеца да не го правите. Не е изключено да се стигне до оставки на длъжностни лица, министри, не само у нас, но и в други държави. Възможно е да има и протестни митинги. Проблеми в социалната сфера. Възможни са проблеми с техниката, транспорта, комуникациите.

Луната през седмицата се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец.

Благоприятни дни за подстригване – 8, 9 (до 13:35ч), 10 (след 14:45ч),  11 (до 15:53ч), 12 (след17:00ч), 13 и 14 юли

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

08.07. 00:00 – 08.07. 09:08
09.07. 22:36 – 10.07. 12:30
12.07. 03:29 – 12.07. 18:06
14.07. 04:32 – 15.07.  02:36

Овен – Може да направите пробив в кариерата тази седмица, така че да достигнете по-високо ниво на доходи. Основното нещо е да не сте мързеливи и да поемате най-трудната и обемна работа. Ще бъдете по-оптимистично настроени. Вашата енергия ще бъде достатъчна, за да се справите със задачите. Втората благоприятна посока в този период е уреждането на отношенията в личния живот. Като цяло седмица ще ви донесе повече приятни емоции, отколкото обратното. Ще има хора и събития, които ще ви изпълнят с положителни емоции. Тази седмица ще донесе големи възможности за флирт и нови запознанства, но поради ретроградното движение на Меркурий, не е подходящо да се започва сериозна връзка.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете предпазливи – 08, 09

Телец – През новата седмица ще усетите силен приток на енергия. Сега могат да ви се отворят нови перспективи. Въпреки това не забравяйте да проверявате входящата информация за нейната надеждност. Ваши тайни недоброжелатели могат да се опитат да подронят репутацията ви. Избягвайте клюки, защото те могат да подкопаят доверието на вашите колеги. В ежедневните си дела, опитайте се да не се концентрирате върху дреболии, вместо това решавайте колкото е възможно по-последователно всички проблеми. Не е желателно да се харчат пари за големи покупки, да подписвате договори. Опитайте се да следите разходите си и ако е възможно да икономисвате. Периодът ще бъде интересен заради породения флирт или възникване на симпатия на работното ви място. Възможно е това да престане да бъде ваша тайна и да ви причини известни грижи.

Благоприятни дни – няма
Бъдете предпазливи – 11, 12

Близнаци –  През тази седмица ще усетите прилив на сила и жизненост. Сега това ще се прояви във факта, че ​​ще станете по-активни в общуването и взаимодействието с хората. Може би ще се включите в делата на други хора (приятели, роднини, съседи) и ще можете да им предоставите реална помощ. Успоредно с това можете да се запознаете с нови хора. В средата на седмицата звездите очакват от вас смели и отговорни решения. Успехът ще бъде постигнат от тези, които са свикнали да действат независимо и самостоятелно. Ще можете успешно да разрешите някои материални проблеми. Семейните ще имат да решават проблеми с децата си. През този период са възможни кратки пътувания, повечето от които ще се развиват успешно.

Благоприятни дни – 08, 09
Бъдете предпазливи – 13, 14

Рак – През тази седмица ще можете успешно да разрешите всякакви финансови проблеми, особено ако сте по-склонни да слушате собствената си интуиция. Сега трябва да вземате по-независими решения в тази област, но те не трябва да бъдат спонтанни, а добре обмислени. Не бъдете много нетърпеливи, тъй като може да получите резултат, който да е обратен на очакванията ви. Препоръчително е да обмисляте внимателно стратегията на поведение. Ще се срещнете с нови хора и чрез тях ще развиете вашите нови идеи и планове, свързани с личния ви живот. Ще бъдете много добри и приятни събеседници. Интересът на противоположния пол към вас ще се увеличи. Свободните представители на знака могат да предприемат нова инициатива за романтично запознанство или летен флирт, но само за забавление.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете предпазливи – 08, 09

Morkadis

Лъв – Тази седмица ще има положително развитие в много области на живота. Могат да се разкрият нови перспективи пред вас. Ако не се стремите към кариерно израстване, ще има постижения в други области. Сега се препоръчва да се съсредоточите върху постигането на целите си и се опитайте да не сваляте по надолу летвата. Задайте си най-амбициозните задачи, след това желанието ви ще започне да се изпълнява. Във всеки случай ще можете значително да затвърдите позицията си в социалната и професионалната среда. Въпреки това, по някои въпроси може да срещнете ограничения, пречки. Опитайте се да не влизате в конфликти с представители на властта и закона. Този период може да се нарече и благоприятен за създаване на нови приятелства и присъединяване към различни обществени организации или клубове по интереси.

Благоприятни дни – 08, 09, 13, 14
Бъдете предпазливи – 10, 11, 12

Дева – Ще можете да решавате много въпроси в паралелен режим. Въпреки това, звездите не ви съветват да действате прекалено напористо и енергично тази седмица. Преди да направите нещо, опитайте се да изчислите последиците от вашите действия. Добре е да се отървете от склонността към прибързани и необмислени действия. Действайте самостоятелно, без да разчитате на помощта на никого. Този подход ще е най-ефективен. Обмислете целите си и подредете приоритетите си. Това е неблагоприятен период за започване или развитие на финансови проекти, инвестиции. Мнозина Деви ще бъдат в търсене на нови преживявания. Ще прекарвате повече време с приятелите си, но и ще осъществите нови запознанства. Възможно е чрез приятелска помощ да започнете романтични отношения, но може би няма да са продължителни.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете предпазливи – 13, 14

Везни – Тази седмица ще бъде успешна, защото ще има нови възможности и шансове, които ще зависят само от вас.  Общуването с приятели може просто да се превърне в стимул за развитие и разширяване на вашите идеи. Активното желание за нови знания и личностно развитие ще бъде типично за вас през тази седмица. Може би обстоятелствата в живота ще ви изпратят да пътувате. Възможно е да почувствате увеличаване на сексуалната потентност и тази енергия ще изисква изход чрез интимни контакти. Ново запознанство или сближаване тази седмица ще се основава на сексуалното привличане. Отношенията с любимия човек също ще укрепнат, доверието ще нарасне, ще се появи духовно единство.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете предпазливи – 08, 09

Скорпион – През тази седмица ще забележите, че ставате по-смели и по-решителни. За да постигнете целите си, ще бъдете готови да работите по-интензивно и да поемате някои рискове. Звездите казват, че замислените или просто смели действия ще бъдат полезни, но неоправданите или прекалено високите рискове може да нямат желания ефект. Сега лесно можете да попаднете под влиянието на другите. В тази връзка, бъдете по-внимателни към всички нови предложения, както и към хората, които ще влязат в живота ви през този период. Не се доверявайте веднага на всеки. Вашите сексуални желания се увеличават, във връзка, с което са възможни чести интимни срещи. Не е изключена тайна любовна среща с мъж (за жените), който е значително по-възрастен от вас.

Благоприятни дни – няма
Бъдете предпазливи – 11, 12

Стрелец – Необходима ви е по-добра организация, както в плановете, така и в реалната реализация на работата. Може да решите да се върнете към старите си идеи за работа или бизнес. Обстоятелствата по тяхното прилагане на този етап ще бъдат много по-благоприятни и вие ще искате да им дадете шанс. Ще се радвате на добър жизнен тонус и продуктивен ентусиазъм през седмицата.  Някой може да постави под въпрос вашите знания или умения, но вие не се поддавайте на тези провокации. Тази седмица се опитайте да бъдете внимателни във всички аспекти – на улицата, за да избегнете инциденти, също и у дома, за да предотвратите битова злополука. Ще имате дни на голямо емоционално вълнение. Случайни интимни контакти са възможни без да има продължаване на връзката.

Благоприятни дни – 08, 09
Бъдете предпазливи – 13, 14

Козирог – През тази седмица броят на отговорностите ще се увеличи, особено по отношение на работата. Избягвайте да влизате в пререкания с началниците си. Ако проявявате решителност и активност буквално във всичко, госпожа Фортуна ще ви подкрепи. Ежедневните страсти и емоции ще бъдат отличителен белег на личния ви живот. Винаги ще има нещо хубаво и приятно за вас. Мнозина ще си спомнят тези дни с добро. В областта на здравето ви очаква период, в който може да имате малки проблеми с храносмилателните органи. Стомахът ви ще бъде доста чувствителна област.  Ще изпитате емоционален ентусиазъм за придобиване на нови неща. Любовта тази седмица ще донесе приятни впечатления. Флирт или романтика на работното ви място не са изключени.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете предпазливи – 08, 09

Водолей –  Избягвайте да експериментирате. Залагайте на сигурно. Вашите действия трябва да се основават само на знания и опит. Някои промени, които очаквате, могат да бъдат отложени за известно време. Ще бъдете по-фокусирани върху своите емоционални нужди и ако знаете как да ги изразите, ще можете да намерите решения на проблемите. Много е възможно да се появи човек от миналото ви. Сведете до минимум новите запознанства и контакти с други хора, сега е по-добре да поддържате връзка само с близки и познати. Не се доверявайте на случайно получена информация.  Помислете добре преди да инвестирате или да харчите пари. Не е препоръчително да го правите сега. Трябва да бъдете внимателни с храната, която ядете тези дни.

Благоприятни дни – 08, 09, 13, 14
Бъдете предпазливи – 10, 11, 12

Риби – Много хора от този знак ще бъдат много по-комуникативни, концентрирани и самоуверени в работата си, което може да доведе до отлични резултати. Възможни са пътувания и контакти с много хора. Ще се появят нови лица, които може би в бъдеще ще ви бъдат много полезни. В икономически план се предвижда да намерите алтернативи. Запазете спокойствие. Желателно е да се поддържа емоционален баланс и да не се дразните от дреболии. Добър момент да отидете на лекар и да се прегледате за всичко, което ви причинява дискомфорт. Поддържайте баланс между почивка, развлечения, физически упражнения, добро хранене и щастие с хората около вас. Можете да почувствате увеличаване на вълнението и желанието за приключения.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете предпазливи – 13, 14

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.