Седмичен хороскоп за всички зодии

Седмицата започва с важно събитие – настъпва есенното равноденствие в понеделник в 10:25 българско време. Започва нов цикъл, става промяна на енергиите. Повече ще прочетете в отделна статия.

Първата половина на седмицата гарантира на всички зодиакални знаци страхотна атмосфера, оптимизъм и добри новини. Става въпрос за навлизането на Слънцето в романтичният и елегантен знак Везни в понеделник, където ще остане до 23 октомври, а в комбинация с Венера и Меркурий ще ни носи добра енергия, както и късмет.  Насочете вниманието си към тези, които обичате и правете неща, които ви правят щастливи. Новолунието в събота този път е също във Везни и носи много романтика и хармония на мнозина.

25-26 септември – Венера в квадратура със Сатурн, което може да внесе объркване на чувствата и лошо настроение, да провокира конфликти.  Възможни материални загуби, кражба. Бъдете внимателни.

28-29 септември – Венера в секстил с Юпитер. През този период настроението се подобрява, оптимизмът нараства. По-лесно може да се постигне съгласие по спорни въпроси. Добро време за решаване на правни въпроси, както и за финансите. Може да имат някои печалба от лотария, тото. Не се учудвайте, ако ви се увеличи апетитът и желанието за сладко, но сега много лесно се покачват килограми.

Луната през седмицата преминава през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни.

Благоприятни дати за подстригване – 23, 26, 28 септември

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор:

24.09.  01:06 – 24.09.  12:21

25.09.  19:15 – 26.09.  13:38

28.09.  06:59 – 28.09.  13:04

Овен – Настъпва стабилен период, в който ще можете спокойно да решите всичките си проблеми. Звездите благоприятстват всички сериозни проекти и допринасят за успешния резултат. Възможно е някои да започнат професионално обучение, което впоследствие ще има положителен ефект върху кариерния растеж. Чудесно време за научни и професионални изследвания. Трябва да се настроите сериозно да работите или да учите. Добре ще е да се вслушвате в съветите на другите – дори и да смятате, че изобщо нямате нужда от тях. Думите на други хора могат да ви предпазят от грешки или обратното – ще почерпите ценна идея, която ще доведе до добри резултати във времето

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

Телец – Последната седмица на септември ще бъде положителен период. Звездите ще бъдат от голяма помощ на всички, които се опитват да реализират своите проекти или мечти. Това се отнася не само за кариерните въпроси, но и за личните. Специален успех очаква тези, които работят в областта на комуникациите. Чувствайте се свободни да проявите инициативност, упоритост и решителност, помолете за подкрепа нужните хора. Началото на седмицата носи добри новини и по-добра атмосфера на работното място, така че не е чудно, че ще се почувствате по-оптимистични и ентусиазирани. Щастието ще дойде в различни области на живота и вие сте в идеалния период за съчетание между работа и забавление.

Morkadis

Благоприятни дни – 23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Близнаци – Да се ​​чувствате по-малко уверени във вашите планове, цели или амбиции е временно. Това също е знак, че се нуждаете от време, за да откриете своята страст, ентусиазъм и вдъхновение, преди да натиснете газта. Намерете здравословни начини за почивка, бягство от ежедневието и рутината и обновяване на духа. По важните въпроси се доверявайте единствено на собствената си интуиция, игнорирайки съветите на другите. Показвайки целеустременост и решителност, ще постигнете това, което искате. Вашето самочувствие ще се подобри, неразположението, което изпитвате напоследък, ще отстъпи. Ще изпитате прилив на енергия и оптимизъм, които ще ви бъдат полезни.

Благоприятни дни – 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

Рак – Няма да ви липсва енергия, ще бъдете ентусиазирани и оптимистични, а с добра организация ще постигнете по-голям успех. Опитайте се да намерите мярката между работа и забавление. Внимавайте, някои важни за вас врати могат да се затворят. Бихте могли да се отървете от много от проблемите си, като приложите творческо въображение и изобретателност. Не се разстройвайте, ако нещо не се получи – не всичко е подчинено на вашата воля. И не приемайте всички трудности присърце. Проблемите трябва да се решават, а не да се притеснявате от тях. И ако не сте в състояние да промените обстоятелствата, тогава спешно променете отношението си към тях. Направете точно това и тогава облаците над главата ви ще се разпръснат без следа.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24, 29
Лъв – Навлизате в период на оптимизъм, щедрост и като цяло много късмет, който ще ви следва всяка стъпка по пътя. Всичко, което започнете сега, ще се окаже успешно, при условие, че имате добри намерения.  Когато става въпрос за работа и кариера, най-важното е да се организирате добре, всичко останало ще бъде подредено спонтанно. Изградете си ясен план за действие, което ще ви помогне да избегнете всякакви грешки и недоразумения. Успехът изисква внимателна подготовка и проверка на необходимата информация. Не отхвърляйте помощта на приятели, но не разчитайте само на тях. Прекарайте повече време с любимия човек и в замяна ще получите нещо, което ще ви зарадва.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

Дева – Предстои малко натоварена седмица. Ще сте склонни да отстъпите, но не го правете. Периодът ще е благоприятен за онези, които са готови да пожертват личните си интереси за голямата цел. Благодарение на спокойствие, търпение и такт ще можете да постигнете желаното без много усилия. Имайте предвид, че ще можете ясно да визуализирате правилния път, само ако мислите положително, разширете перспективата си и използвайте страхотните си умения за вземане на решения. Увереността ще играе специална роля, така че не забравяйте да работите върху нея. Ще бъдете силни в комуникационните умения, лесно се социализирате.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

Везни – Ще бъдете много креативни, с бурно въображение и емоции, които ще се променят твърде често. Някои от вас ще искат да направят инвестиции, които ще донесат печалба или някаква друга полза в бъдеще. Добро време за решаване на стар проблем или трудна връзка с някой извън семейството ви. Тази седмица ще имате задължения, свързани с имущество или вашето семейство. Ще трябва да помислите много внимателно за това. Звездите предсказват късмет в романтичната сфера. Свободните Везни могат да получат шанс да срещнат втората си половинка. За семейните – последната седмица на този месец ще бъде чудесно време за изграждане и хармонизиране на любовните отношения.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

Скорпион – Помислете за бъдещето, време е да планирате някои неща по-внимателно, за да не тръгнете в грешна посока. Основното правило за вас сега е предпазливост, а не риск. Вашето мото за седмицата е: „Доверявайте се, но проверявайте”. Към препятствията, които могат да възникнат по пътя ви, трябва да се отнасяте философски. Тази седмица ще бъде подходящо време да завършите старите си ангажименти, които са важни за вашето семейство. Често ще бъдете нетърпеливи или обременени с много задачи, които могат да създадат напрежение във вашите отношения с хората, с които живеете. Очакват ви приятни промени в личния ви живот, така че се настройте за най-доброто.

Благоприятни дни – 23, 24, 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Стрелец – Като цяло това ще бъде интересна седмица. Благоприятен период, който ще е белязан от успех и късмет. Вие сте по-динамични, решителни и предприемчиви. Ще можете да се справите с всички трудности, тъй като звездната енергия ви обещава благополучие. Ще се включите да помагате в неприятностите или проблемите на близките си. За съжаление не всички събития ще ви носят положителни емоции. Трудностите обаче не трябва да създават меланхолично настроение или депресия. Всичко се върти, но обстоятелствата се променят бързо. Някои от вас ще трябва да се погрижат за здравето си тази седмица. Може да се наложи диета, терапия или друго специализирано лечение. Има вероятност забравите или загубите нещо важно.

Благоприятни дни – 25, 26, 29

Бъдете внимателни – 27, 28

Козирог – Намирате се в идеалния период за общуване, проучване и планиране. Ще бъдете доста оптимистични, но и реалистични с добри инстинкти и усет за добрите възможности. Мнозина ще трябва да вземат важни решения, когато се появи нов шанс. Не се поддавайте на моментни импулси, в противен случай после може да съжалявате за направените грешки или изтърваните думи. Също така се пазете от необуздани страсти и рисковани действия, тъй като могат да попречат на изпълнението на предварителните планове. Свободните Козирози могат да очакват динамични събития, особено в личния живот, където ново начало ще ви даде надежда за по-добро бъдеще.
Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 23, 24, 29

Водолей – Внимавайте с покупките тази седмица. Бъдете предпазливи с изкушаващи оферти за отстъпки, промоции или сезонни намаления. През тези дни не се разсейвайте на публични места, пазете от кражби личните си вещи и пари. Професионално ще се справите с всички задачи, които сте си поставили за себе си. Успешно ще се справите с всички текущи проблеми и задачи. Ще се чувствате здрави и енергични. Това е подходящият момент да насочите силите си в правилната посока: да спортувате или поне да започнете традицията да правите упражнения сутрин. Бъдете толерантни, дипломатични и честни в действията си. Личният ви живот ще бъде интересен, ако сте настроени приключенски.

Благоприятни дни – 28, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

Риби – Развитието на различни събития през тази седмица е свързано с прехода от един етап от живота ви в друг. Това ще бъдат събития, свързани с появата на нови възможности, хора и обстоятелства в живота ви. През тези дни ще имате възможността да се възползвате от неща, които преди не са били важни за вас или не са ви били приоритет. Ще бъдете прекалено емоционални в действията си. Всякакви тайни или задкулисни действия, които пряко засягат вас, ще бъдат лесно разкрити.
Не позволявайте на никой да се намесва във вашите лични отношения, това може да създаде проблеми между вас. Забавлявайте се, отпуснете се, живейте си живота, дори част от вас да се чувства ограничена, тъжна или самотна.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни – 27, 28

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.