Седмичен хороскоп за всички зодии

Астро-акценти през седмицата:

На 1 януари Марс преминава в знак Овен, където ще остане до 14 февруари.

На 2 януари се образува кармичният съвпад между Слънцето с планетата Сатурн. Планетната енергията може да доведе до нарушаване на човешките права. Могат да попречат различни ситуации на плановете ви или да бъдат подложени на изпитание зрелостта и опита ви (в зависимост от личния ви хороскоп). Възможно е да се изпита умора,  разочарования, а възникнат спорове, конфликти в семейството и с по-възрастни хора.

На 4 януари Меркурий образува тригон с Уран, което означава интелектуален подем. Този аспект ще окаже влияние върху мисленето, което да се прояви като творческо и оригинално. Може да бъдете осенени от внезапни интуитивни прозрения или да ви сполетят гениални идеи. Подходящо е за вземане на решения и водене на преговори.

На 4 януари Слънцето образува секстил с Нептун – най-висшият добротворец в Ангелският свят. Този аспект е проводник на Божествената любов, която се излива над човечеството в този момент. Влиянието ще продължи още 1-2 дена. Който може да се възползва от благоприятните енергии. Засилва се интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници.

На 5 януари Меркурий преминава в знак Козирог, където ще остане до 10 февруари.

На 6 януари има частично слънчево затъмнение в 15 ° 25 ‘ в Козирог в 03:43ч. С него започва нов цикъл на затъмненията по оста Рак-Козирог до 2020 година. Това затъмнение се случва между Сатурн и Плутон и действа свързващо между тях. Ще се появят нови теми, ситуации, перспективи, които ще бъдат предвестници на това, което ни очаква през следващите две години. В същото време стари структури ще започнат да губят своето значение, да си отиват. Затова трябва да бъдете много предпазливи и да не бързате с новите проекти, независимо колко обещаващи могат да изглеждат. Не вземайте окончателни решения и не поемайте окончателни ангажименти. Слънчевото затъмнение ще се усети в по-голяма степен от тези, които имат лични планети и важни точки от 11 ° – 20 ° в кардиналните знаци: Козирог, Рак, Овен, Везни.

На 6 януари Уран става директен в деня на слънчевото затъмнение, което може  да доведе до много изненади и кардинални промени. Освобождава се енергията на скритите процеси, които са започнали по време на ретроградния цикъл и което води до външно проявление на тези вътрешни промени.

От този ден, в следващите два месеца, до 5 март всички планети ще се движат директно.

Благоприятни дати за подстригване – 31 декември, 3 и 5 януари.

В тези часове Луната се движи на празен курс – не предприемайте нищо ново и важно, не подписвайте важни документи, не правете скъпи покупки.

31.12.18 00:54 – 03:24

02.01.19 00:27 – 11:00

04.01.19 19:43 – 20:56

Morkadis

Овен – Властта и успеха се превръщат тази седмица в съблазнителни капани за Овните. Значението на двете може да бъде силно преувеличено. Трябва да се избягват хора и ситуации, които ви обещават лично влияние или способността да използвате нещо в своя полза. Не трябва да се възприемате прекалено сериозно или да преувеличавате своята значимост. Добре е да бъдете по-скромни иначе ще предизвикате ответна реакция. Някакъв авторитет (баща, началник, друго лице) ще ви създаде пречки, които ще трябва да преодолеете.

Благоприятни дин – 02,03, 04, 07.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Телец –  Тази седмица нещата ви ще вървят гладко. Ако имате достатъчно проницателност да разпознаете благоприятната атмосфера, сегашните обстоятелства ще доведат до личностно израстване, икономическо развитие, разширяване на вашите интелектуални хоризонти и засилване на професионалния статус. Способността ви да вдъхновявате другите вероятно ще се увеличи. Всички предимства на живота ще придобият специална привлекателност. Ще имате възможност по-пълно да изразите чувствата си или да ви се изпълни някакъв вид лично желание.

Благоприятни дин – 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 31.12.; 01, 07.01.

Близнаци – Тази седмица интелектуалните способности на представителите на зодиакалния знак Близнаци могат да станат главен предмет на обществено признание. Може би ще се опитате да изразите своите идеи, да споделите знания и опит. Времето е благоприятен за работа с документи и дейности, свързани с подобряване на професионалното ниво. Може да се интересувате от намирането на информация, от някакъв проект или въпрос, който ви интересува през този период.

Благоприятни дин – 07.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

Рак – Тази седмица може да сте обект на повишено внимание, не позволявайте на стеснителността и прекомерна скромност да ви попречат да извлечете всички възможни ползи от това. Но не се опитвайте да казвате на другите какво да правят. Може би в сряда под натиска на обстоятелствата ще промените гледната си точка. Семейството може да очаква твърде много от вас, но не взимайте всичко присърце. Участието в групови събития, организационни срещи и политически дейности ще бъде благоприятно, както и любовните срещи и отношения.

Благоприятни дин – 31.12.; 01.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Лъв – Този период е подходящ за подобряване на вашите перспективи, излизане извън рамките на непосредственото ви обкръжение и по-добро разбиране на света като цяло. Благоприятните обстоятелства в този период могат да доведат до увеличаване на оптимизма и вдъхновението. Тъй като късмета не пада сам от небето, ще трябва да създадете ситуации, които способстват по-оптимистични възгледи или осигуряват нови източници на вдъхновение. Изследвайте своите духовни способности и разширявайте своите интелектуални хоризонти.

Благоприятни дин – 02, 03, 04.01.

Неблагоприятни дни – 31.12.; 01, 07.01.

Дева – Тази седмица трябва да се съсредоточите върху разширяването на своите интелектуални хоризонти, придобиването на нов опит. Много от представителите на зодиакалния знак Дева през следващите седем дни ще се интересуват от дейности, свързани с проявлението на творческите им стремежи. В допълнение, може би ще имате приятно пътуване в компанията на романтичен партньор, не по-малко интересна комуникация с близки хора, приятели или нови лица. Вашите планове през този период могат да бъдат свързани с развлекателни дейности и социални събития.

Благоприятни дин – 31.12.; 01, 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

Везни – Верността към основополагащите ценности и високите принципи ще донесе на Везни особена полза в настоящите условия. Другите възможности зависят от вас и вашите намерения. Искате да разширите сферата на сътрудничеството? Вие ще успеете. Стремите се към равнопоставеност в партньорството? Вие ще го получите. Искате да постигнете по-висок социален статус? Това е по силите ви. Приятелството, партньорството и отношенията с другите ще придобият нова дълбочина. Личният чар ще ви помогне да постигнете много.

Благоприятни дин – 02,03, 04, 07.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Скорпион – Въпреки факта, че като цяло тази седмица е благоприятна, от малко повече предпазливост не боли. Потенциално неудачни последствия са възможни дори и при най-добрите обстоятелства. Разпуснатост, отдаване на вашите слабости, разточителност, мързел, всичко това може да ви попречи да се възползвате от този успешен период. Трудно е да се предскаже какво очаква Скорпионите тази седмица. Опитайте късмета си в състезание или се пробвайте в лотарията. Можете да станете победители в конкурс. Обърнете специално внимание на всичко, което чувате или четете, най-вероятно този материал съдържа информация, която си струва да се запомни.

Благоприятни дин – 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 31.12.; 01, 07.01.

Стрелец – Началото на седмицата може да бъде много напрегнато, затова, моля, бъдете търпеливи и не предприемайте решителни стъпки. Сряда е добро време за нови запознанства. Голям шанс за намиране на средства или възможности за реализиране на вашите идеи. През втората половина на седмицата ще почувствате подкрепата на другите. Вероятни са положителни промени в работата. Опитайте се да възстановите изразходваните сили през уикенда.

Благоприятни дин – 07.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

Козирог – Астрологичните условия на тази седмица допринасят за различни умствени нагласи и настроения сред представителите на вашия зодиакален знак. В допълнение себеизразяването, мислите и идеите ви ще станат по-интензивни и сериозни. Съзнателно или неволно, вие ще се стремите да повишите вашата лична сила и контрол, използвайки знания и информация. Духовността ви може да се превърне във фанатизъм, интелектуалността – в надменна демонстрация на превъзходство. Старайте се да не го допускате.

Благоприятни дин – 31.12.; 01.01.

Неблагоприятни дни – 05, 06.01.

Водолей – Потенциалът на настоящите обстоятелства може да бъде описан като комбинация от вдъхновение и илюзия с малко повече преувеличение и екстравагантност. Неоправданият оптимизъм или нереалистичните надежди могат да ви попречат. Може да възникне желание да си припишете на себе си повече способности, отколкото обективната оценка предполага, или добре знаейки реалните граници на способностите си да се поддадете на натиск отвън или на изкушението и да позволите на другите да направят повече от ласкателни заключения за вашите добродетели. В името на личния интерес трябва да се помни, че прекалено много добро в крайна сметка може да доведе до негативни резултати.

Благоприятни дин – 02, 03, 04.01.

Неблагоприятни дни – 31.12.; 01, 07.01.

Риби – През следващите седем дена може рязко да нарасне вашата активност, което няма да се забави да се отрази положително върху всичките ви дела. За да се справите успешно със сложните задачи, опитайте се да ги планирате предварително за цялата седмица напред. В понеделник е желателно да се избягва излишната суета и шум. В сряда би било добре да рационализирате начина си на живот. Добре е да не се включвате в кръговрата на проблемите на другите хора. Уикендът е успешен за пътуване и пътешествия.

Благоприятни дин – 31.12.; 01, 05, 06.01.

Неблагоприятни дни – 02, 03, 04.01.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.