Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври

По-важни астро-аспекти

На 11 октомври Сатурн става директен

На 13 октомври Венера секстил Сатурн

На 15 октомври Слънце тригон Юпитер

На 17 октомври Меркурий секстил Венера

На 17 октомври Слънце квадратура Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците – Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Благоприятни дни за подстригване –  11, 12, 13 (до 15:33ч), 14 (след 16:16ч), 15 ( до 16:51ч), 16 (след 17:19ч), 17 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата – 11 (до 13:30ч), 12 (след 14:38ч), 13 (до 15:30ч), 14 (след 16:16ч), 15, 16, 17 октомври

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

11.10. 07:31 – 11.10. 20:16
13.10. 13:54 – 13.10. 23:48
15.10. 15:34 – 16.10. 05:23

Овен – Като цяло ви очаква прекрасна седмица, в която конкретни събития ще повишат самочувствието ви, ще се превърнат в причина за добро настроение и оптимизъм за бъдещето. С течение на времето влиянието на положителните тенденции се увеличава. Откриват се нови възможности и се опитайте да не пропуснете нито една от тях. Възможността да направите нещо ново ви радва и вдъхновява. Мнозина ще бъдат нетърпеливи в желанието си да получат или постигнат нещо бързо или на всяка цена. Конфликтите, където възникват, ще бъдат резултат от вашите прибързани думи и действия.

Благоприятни дни – 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Morkadis

Телец – Седмицата ще донесе благоприятно развитие на нещата за вас, но натоварването също ще бъде голямо. Понякога можете бързо да се разочаровате или ядосате за нещо.  Приемате нещата доста сериозно и усърдно се грижите за увеличените си задължения и отговорности. Нови неочаквани събития може временно да ви изплашат, но бъдете сигурни, че тяхното развитие няма да ви навреди. Ако сте свободни, вашият очарователен външен вид и вашата сексуална привлекателност ще привлекат много фенове и завоевания в любовния ви живот!

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17 

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци – Може да успеете в работата си или да получите интересна оферта, свързана с нов професионален ангажимент. Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на различни документи, договори и пр. Бъдете внимателни с жени, които ще споделят различни слухове с вас. В отношенията с колегите успявате да разрешите недоразуменията и да стопите различията. Привличате погледите и възхищението на околните и наистина ще се почувствате като главен герой през седмицата! Ако сте във връзка, ще се насладите на красиви моменти, романтика и страст с партньора си!

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Рак – Много важна седмица по отношение на организирането на вашите дела и ангажименти. На работното ви място ще възникне интрига или ситуация, която ще ви постави в трудно положение. Игнорирайте клюките и неподходящите коментари по време на работа. Ще ви е трудно да се отпуснете. Настроението може да е променливо, според обстановката около вас. Ще се чувствате по-емоционални и чувствителни от обикновеното и по-трудно ще контролирате емоциите си.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Седмицата се очертава да бъде енергична и позитивна. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, каквато и да е целта. Ще имате сериозни професионални разговори, които ще бъдат важни за бъдещите ви ангажименти. Благоприятният аспект между Слънцето и Марс във Везни ви улеснява да останете центрирани в себе си и да омагьосвате другите със своя чар и слънчевото си настроение. Очаква се среща с нова любов, нов романс или флирт, но не бива да си играете с емоциите на други хора.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – Всичко ще се развие по най-добрия възможен начин за вас. Дайте си време и не прибързвайте със заключенията. Пригответе се за нови ангажименти, което ще създаде малко напрежение, но с вашата мобилизация всичко ще се оправи. В някои случаи сътрудничеството ще ви е от полза. Избягвайте да разхищавате силите си и да пилеете енергията си в различни посоки. Концентрирайте се върху най-важните неща. Възможни са по-малки или много несигурни парични потоци и печалби.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 11, 16, 17

Везни – Следващите дни ще преминат на вълните на оптимизма. Ще трябва да внимавате в отношенията с хора, които се опитват да манипулират личния ви живот по някакъв начин. По-важно е да се пазите от вземане на грешни решения, водени от „приятелските“ съвети на доброжелателите. Някои от вас ще бъдат изправени на кръстопът и ще трябва да избират между две възможности. Много от вас ще имат дейности, свързани с пътувания, контакти или срещи с хора от различни места. Също така мнозина са настроени авантюристично, а знаете, който „търси, намира“.

Благоприятни дни – 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Скорпион –Тази седмица ще трябва да бъдете по-отговорни при планирането на вашия бизнес/дела, особено тези, свързани с нови начинания или други промени. В областта на работата успявате да изпълните успешно задълженията, които може би сте пренебрегнали досега. Ще се сблъскате с някои трудности или стресови ситуации, но ще можете да се справите с подобни проблеми. Вашите действия, свързани с правна или съдебна институция, ще имат добро развитие. Успявате да се освободите от страховете и несигурността и сте готови да продължите с вашите „желания“.

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17 

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – През седмицата нови или стари проблеми ще ви мотивират да вземете решение, което вероятно сте отлагали досега. Вие сте пълни с нови идеи и решителност да ги прилагате. Не само ще имате самочувствие, но и нужната енергия, за да реализирате плановете си. Новите ситуации ще изискват от вас да действате по-решително в ситуацията, в която се намирате. Не пренебрегвайте съветите на близък човек, които могат да ви бъдат много полезни. Мнозина ги очакват интересни любовни срещи и преживявания. Има голям шанс за вас – някой приятел ще прояви еротичен интерес!

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Козирог – Благоприятна и многообещаваща седмица започва за вас. Астрологичните конюнктури ще благоприятстват плановете ви. Успявате дори в последния момент да избягате от лошия късмет и да преодолеете трудностите, които срещате. Тригонът на Слънцето с Юпитер тази седмица може да донесе решение, което ще дойде като „Манна от небето“ на въпрос, който е доста важен за вас. Също така ще ви помогне да преодолеете някои пречки, които могат да се появят, и да разрешите някои случаи по най-добрия възможен начин.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – Мнозина ще станат по-нервни и притеснени от несигурността на развитието на важни за тях събития. Вслушайте се в думите и съветите на хората, родени под огнените знаци на зодиака, които ще ви говорят от гледна точка на хора, преживели подобни ситуации като вас. Оптимизмът ви постепенно ще се завърне. Благоприятно ще се отрази за вас тригонът на Слънцето от Везни с Юпитер, който е във вашия знак.  Проблемите, които ви вълнуват, изглежда, че ще започнат да се решават без много усилия. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията, която ще получавате от планетите.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – Бъдете особено внимателни с раздразнителни хора. Лесно е да влезете в спор тази седмица относно различни мнения по професионални, социални или политически въпроси. Някои небесни аспекти ще доведат до нов прилив на чувственост, енергия, здраве и успех. Грижете се повече за себе си. Вашето здраве няма да е толкова стабилно, колкото си мислите. Ще имате възможност да възстановите важни изгубени контакти и приятелства. Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Успявате да намерите „светлината“, която отново ще донесе просперитет в живота ви!

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 11, 16, 17

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.