Седмичен хороскоп от 7 до 13 декември

По-важни астро-аспекти:

На 9 декември Слънцето е в квадратура с Нептун

На 10 декември Венера е в секстил с Плутон

На 11 декември Слънцето е в тригон с Марс

На 13 декември Меркурий в квадратура с Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец.

Благоприятни дни за подстригване – 8, 11, 13 декември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 7, 8, 10 и 11 декември

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

09.12. 00:36 – 09.12. 02:02
11.12. 02:57 – 11.12. 04 :00
13.12. 03:59 – 13.12. 04:40

Овен –Време е да разширите кръгозора си! Слънцето в IX-я ви дом носи нови открития. Може да се появи желание да търсите смисъла на живота и ще бъдете отворени за алтернативни възгледи. Може да усетите повишаване на сексуалната енергия. Сексуалните връзки ще се задълбочат и ще ви накарат да се чувствате много по-млади и изпълнени с енергия.  Понеделник и вторник е идеалното време за голямо почистване и организиране на вашия гардероб, шкафове, работно място. По това време съществува и по-висок риск от стрес да засегне здравето ви, главно под формата на болка в различни части на тялото. Сряда и четвъртък ще бъдете по-съпричастни и възприемчиви към нуждите на другите, а настроението ви ще се влияе главно от връзката с партньора и близките ви.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни –9, 10

Телец – Време е за промени! Меркурий носи със себе си дълбока трансформация. Ако не сте доволни от който и да е аспект от живота, е идеалното време да помислите върху това и да се отървете от неща, които не са във ваша полза. Това могат да бъдат хора, които ви влияят зле, вашите отрицателни качества и навици или материални неща. Тази трансформация е необходима и ще осигури пространство за възникване на нови обстоятелства, които ще бъдат по-полезни за вас. В отношенията с други хора ще използвате ласкателство, за да получите това, което искате. Бъдете обаче честни! Вие и вашият партньор ще бъдете много влюбени, ако връзката ви е хармонична. Ще предпочитате да прекарвате време само двамата, вместо да излизате с приятели.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни –11, 12

Близнаци –  Понеделник и вторник е идеалното време за семейни дела и за прекарване на времето в уюта на дома или с близките си. Транзитът на Венера в сектора на работата, носи хармония на работното ви място! Взаимоотношенията ви с колегите ще се подобрят и в работата ще преобладава приятелска атмосфера. Също така е възможно шефът ви да ви даде повишение, премия или увеличение на заплатата (или поне при някои). Ще бъдете по-фокусирани върху подобряването на вашето здраве и начин на живот. Възможно е да има положителна промяна в романтичните връзки. Ще общувате по-добре с партньора си, ще се наслаждавате на времето прекарано заедно.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8, 13

Рак –  Понеделник и вторник ще бъдете по-екстровертни от обикновено. Ежедневието ви ще бъде по-натоварено с контакти, пътуване, задачи и няма да имате много време да си починете. Сряда и четвъртък е подходящо за семейни дела и за прекарване на времето в уюта на дома или с близките си. Между четирите стени на собствения си дом ще се чувствате най-добре, защото ще имате по-голямо желание за уединение от обикновено. Също така е идеалното време да направите дома си по-красив. Ще сте склонни да се фокусирате повече върху семейните и личните дела и отношения. Много е вероятно да срещнете някой нов човек и запознанството да се превърне в нова романтична или сексуална връзка. Възможно е също така домашните любимци да изискват повече внимание или да получите нов домашен любимец.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни –9, 10

Лъв – Ще копнеете за романтика, независимо дали в реалния живот или чрез гледане на романтични филми. Първо и най-важно, ще искате да се чувствате в безопасност, защото ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Ще се разбирате чудесно с родителите и членовете на семейството си и ще се чувствате комфортно и спокойно, когато сте около тях. Можете да се отпуснете и да спрете да приемате живота твърде сериозно. Добре е да се насладите на приятни вечери с приятели, да излизате на срещи. Също така трябва да намерите време за старите си хобита, увлечения или да започнете ново. Чудесен период за общуване с деца. Ако имате свои собствени, е добре да посветите времето си на тях и да се забавлявате заедно.

Благоприятни дни – 9, 10, 13

Бъдете внимателни –11, 12

Дева – Срещите и разговорите с приятели и кратките пътувания ще ви дадат усещане за удовлетворение. Особено ще имате добри отношения с братя и сестри, съседи и колеги. Цялото общуване ще бъде много приятно и ще се радвате много. Ако има някакви конфликти, лесно ще ги разрешите, като говорите открито за проблема. Вашите дипломатически умения ще ви помогнат да постигнете целите си. Възможно е също така да се почувствате привлечени от двама души едновременно, което ще ви накара да се почувствате малко странно. Ако работите с обществеността или медиите, сега работата ви ще бъде възнаградена и ще се радвате на успех. Ще почувствате желанието да направите дома си по-удобен, да се потопите в дълго отлагани ремонти или подобрения. Домът ви ще служи като удобно място, където можете да се скриете от външния свят.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –7, 8, 13

Везни – Транзитът на Венера ще подобри вашето материално състояние, защото е свързан със закупуване на нови неща. Ще копнеете за комфорт, лукс и материална сигурност. Особено красивите предмети ще ви радват. Ще бъдете привлечени от хора, които ще ви накарат да се чувствате в безопасност и ще ви дават повече самочувствие. Слънцето през III-я ви дом прави периодът чудесен за комуникация и плодотворен, особено ако изкарвате прехраната си, като работите с хора, пишете или се занимавате с други творчески дейности. За творческите личности периодът ще донесе възможности за въплъщение на техните идеи, за хармонично себеизразяване.

Ще бъдете пълни с нови идеи и положителна енергия. Отношенията с другите ще се подобрят поради по-добрата ви способност да общувате.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни –9, 10

Скорпион – През седмицата ще искате да зарадвате себе си и хората около вас. Ще имате желание да се поглезите физически и да подобрите външния си вид. Благодарение на вашия уникален чар, вие ще се разбирате добре с другите. Необходимо е да се съсредоточите върху паричната и материалната сигурност! Подходящо време е да организирате финансите си, да платите дълговете си и да решите финансовите си проблеми. В зависимост от други аспекти обаче се пазете от неразумни разходи или от друга страна, бъдете прекалено внимателни с парите. Пазете се от клюки, работохолизъм и врагове, които се опитват да ви навредят.

Съсредоточете се върху това, което ви зарежда с положителни емоции.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни –11, 12

Стрелец – Нуждата от обновяване и нови преживявания се увеличава тази седмица. Слънцето преминаващо през вашия знак повишава самочувствието ви и е подходящ момент да започнете нови неща. Също така е идеалното време да промените външния си вид – нова прическа, нови дрехи или започнете да се занимавате с нов спорт, ново занимание. Трябва също така да се съсредоточите върху здравето си и да се храните добре и балансирано. Подходящо време е да преследвате целите си, защото се чувствате по-уверени и имате много енергия; дори ще бъдете по-забележими за другите – в центъра на вниманието. Мнозина ще станат и по-екстровертни. Вашата общителност се увеличава и това привлича към вас нови лица от противоположния пол. Меркурий обаче може да ви направи по-нервни и раздразнителни от обикновено.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8, 13

Козирог –През тази седмица може да сте принудени да се сблъскате с проблеми от миналото. Трябва да прецените кои неща могат да се казват и кои не, защото прекалената откровеност може да навреди на вашите отношения. Възможно е обаче да сте свръхчувствителни и да се обиждате лесно, ако казват нещо, което не ви харесва или когато хората ви критикуват. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към другите и вие също да не критикувате. Не забравяйте, че отношенията с околните често са отражение на нашето вътрешно състояние. Ще почувствате прилив на жизнена енергия. Вие сте способни и готови да се справите с всичко, което ви предстои. В петък и събота ще почувствате силно желание да прекарвате времето си с приятели и познати.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни –9, 10

Водолей –  Потенциалът на този период може да бъде описан като началото на нов цикъл, когато трябва да насочите усилията си към нови области. Транзитът на Венера през X-я ви дом е особено полезен за вашата кариера. Може да срещнете някой, който ще ви помогне професионално – да ви препоръча на нова длъжност, да ви запознае с важни хора или да даде нови насоки на кариерата ви. Вашите колеги ще ви харесват и ще ви уважават. Ще имате идеалната възможност да се откъснете от рутината и да прекарате време с приятели! Ще бъдете привлечени от нестандартни неща и няма да искате да стоите затворени у дома. Ще имате страхотни творчески идеи и желание за независимост. Вие сте в центъра на вниманието, независимо дали искате или не. Това е подходящият момент да използвате активно старите си връзки и да намерите нови.

Благоприятни дни – 9, 10, 13

Бъдете внимателни –11, 12

Риби –Меркурий насочва вниманието ви към вашата кариера и цели! Ще се държите по-отговорно и ще започнете да мислите какво искате да постигнете, особено в професионалния си живот. Вероятно ще поискате повишение на работното си място, ще потърсите по-добри възможности за кариера или ще започнете да мислите за нова работа. Ще се разбирате добре с колегите си. Може би умората от ежедневните дела и притесненията ще ви се отразят негативно, хроничните заболявания е възможно да напомнят за себе си. Препоръчително е да се спазва правилният режим и да се води здравословен начин на живот. Също така да обърнете повече внимание на общуването с приятели, което неминуемо ще ви отпусне.

Благоприятни дни – 11, 12

Бъдете внимателни –7, 8, 13

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.